Restaurant eazie zet de volgende stap op het vega-pad: 8,5 miljoen nieuwe vegetarische combinaties bij beste fastservice formule van Nederland!

Explosieve uitbreiding vegetarische keuzes Met de introductie van haar vegetarische kipstukjes heeft healthy food restaurant eazie onlangs een unieke vleesvervanger aan haar assortiment toegevoegd, die voor velen niet van echte kip te onderscheiden is.  Door het toevoegen van vegetarische kipstukjes aan het assortiment, is bij eazie het aantal variatiemogelijkheden voor vegetarische gerechten met 8,5 miljoen* …

Passion Fruit Skyr Slices: nu wordt het fruitig!

Horecaondernemers schotelen hun gasten een aantrekkelijke, moderne traktatie voor met het assortiment Cream Delight Slices van erlenbacher. Dat komt door de handige porties van deze diepvriesproducten, die gekoeld hun consistentie behouden gedurende 48 uur. De slices passen vanwege hun portiegrootte perfect bij de thee, koffie of lunch. Met de Passion Fruit Skyr slice begint het …

Kwalitaria Dicky’s opent in Baarle-Nassau

 Ondernemer John de Jong is geen onbekende in de regio, want onder de naam Dicky’s heeft hij al eerder een cafetaria in Baarle-Nassau gehad. Nu, een kleine 5 jaar later, is hij met Kwalitaria Dicky’s terug in zijn vertrouwde omgeving. John: “Na al die jaren komen de mensen nog steeds voor onze zelfgemaakte Belse saté …

Messe Düsseldorf stelt Prowein uit!!

Messe Düsseldorf GmbH stelt de beurzen ProWein , wire , Tube , Beauty , Top Hair en Energy Storage Europe uit .  In nauwe coördinatie met alle betrokken partners zal het bedrijf onmiddellijk alternatieve beursdata bespreken om te garanderen dat de planning betrouwbaar kan doorgaan. Daarbij volgt Messe Düsseldorf de aanbeveling van het crisismanagementteam van de Duitse overheid om bij het maken van een risicobeoordeling van grote …

Nestlé Nederland stelt behoedzaam beleid op om haar medewerkers te beschermen voor het coronavirus

Nestlé Nederland stelt reizen en externe meetings uit, of laat deze via andere communicatiemiddelen plaatsvinden. Medewerkers die in gebieden zijn geweest waar het virus reeds is geconstateerd, werken minimaal twee weken vanuit huis. Met onder meer deze nieuwe richtlijnen stelt Nestlé zich ten doel de risico’s van het coronavirus tot een minimum te beperken. De …

Nice to Meat groeit door: welkom Noord-Holland en Texel

Oudste horecaslagerij neemt Triple Meat & Specials in Warmenhuizen over De grootste en oudste onafhankelijke horecaslagerij van Nederland, Nice to Meat, neemt Triple Meat & Specials, de vleesspecialist voor horeca en grootverbruik in Noord-Holland, over. Triple Meat, met dertig medewerkers, is sinds 2008 dé vleesspecialist voor de professionele keuken in Noord-Holland. Het in Almere gevestigde …

Kwaliteit smaakt naar meer bij HorecaEvenTT 2020

De recente 13e editie van HorecaEvenTT is volgens organisator Jan Vlap succesvol verlopen. Het parallelle inclusieve EvenTT Culinair sloot daarbij naadloos aan qua hoogstaande creatie en aanbod. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit, is de goede afdronk. De grootste horecavakbeurs van Noord- en Oost-Nederland vond plaats op 10, 11 en 12 februari 2020. Met 500 uiteenlopende …

Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerhotel Het Klooster in Amersfoort streden zes jonge chefs maandag 17 februari om de titel Jeunes …

Het is officieel: Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese finale. Deze finale wordt gehouden op donderdag 28 en vrijdag 29 mei 2020 …