Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

Op woensdag 7 november heeft SVH de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekendgemaakt. Nadat de nominatieronde op vrijdag 12 oktober werd gesloten, hebben leerlingen, docenten en leermeesters hun leerbedrijven kunnen beoordelen tijdens de beoordelingsronde. De tien hoogst geëindigde leerbedrijven zijn gepubliceerd op de website www.besteleerbedrijfhoreca.nl. In totaal zijn 209 leerbedrijven genomineerd door …

AUTOMATISEERDER EIJSINK OPENT UNIEK BELEVINGSLAB IN AMSTERDAM

Op 8 november opende automatiseerder Eijsink een uniek belevingslab voor ondernemers in Amsterdam. Oplossingen als kassa’s en keukenschermen draaien hier in een echte praktijksetting. Wie binnenloopt waant zich in een restaurant, retailzaak of hotel: zo zijn de producten namelijk beter te testen en op waarde te schatten. Levende groene muren, slimme open doorkijkjes en af …

Staat 2019 bij jou al in de steigers?

We konden genieten van een geweldige zomer, één van de beste in jaren, maar intussen plannen we al de laatste events van het oude jaar en de eerste van het nieuwe jaar. 2019 komt er aan!!! Ben je er klaar voor?   Bij Flyeralarm.nl zien we duizenden bestellingen voor drukwerk binnenkomen per dag. In de …

Helpt het voeren van rechtzaken Nederland echt duurzamer te maken?

Fantastisch nieuws natuurlijk op 9 oktober: Urgenda wordt door de hoge rechter in het gelijk gesteld: de Nederlandse staat moet meer doen om de klimaatdoelstellingen van Parijs te halen. Het hof oordeelde dat klimaatverandering een grote bedreiging vormt en dat de Staat een zorgplicht heeft om zo snel mogelijk de Nederlandse emissies te verlagen. Een …

Werkgeverslasten voor horecaondernemers in 2019 eenmalig lager

De werkgeverslasten die horecaondernemers betalen voor hun medewerkers, dalen in 2019 met gemiddeld 0,6% ten opzichte van 2018. Deze daling komt vooral doordat het ww-reserve horeca wordt opgemaakt. In 2020 stijgen deze lasten wel weer. Eenmalig minder sectorpremie De eenmalige verlaging loopt alvast vooruit op een wetswijziging waarmee sectorpremies ww verdwijnen. In 2020 is er nog …

GEZONDE VIERKANTE PIZZA’S DIE DE WERELD GAAN VEROVEREN

Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen zijn de trotse eigenaars van SUGO Pizza: dé keten voor gezonde en vierkante pizza’s. Inmiddels hebben ze vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Maar dat is slechts het begin. Als het aan de ondernemers ligt is SUGO Pizza straks overal ter wereld een begrip. Vierkante …

Postillion Hotel Amsterdam geopend

Postillion Hotel Amsterdam is vandaag geopend en introduceert spraakgestuurde technologie in de hotelkamers. Gasten kunnen hiermee onder meer de gordijnen, het licht en de televisie met stemgeluid bedienen. Innovatie en comfort staan centraal in de nieuwe vestiging, zo werkt het hotel van negentien verdiepingen volledig cashloos en is er voor de zakelijke reiziger een breed …

Winnaars 30e Proefschrift Wijnconcours gehuldigd

Een van de highlights van 8e editie van Gastronomie-Fine Food Professional, maandag 5 november in het Elicium van RAI Amsterdam, was de uitreiking van de Proefschrift Restaurant Awards. De uitreiking van de awards, 18 in totaal, vormde tevens de start van het nieuwe online restaurantplatform, ProefschriftRestaurants.nl, dat vanaf 6 november live is. Het platform presenteert …

Cheval Blanc wint Copa Jerez 2018

Tijdens een druk bezochte 8e editie van Gastronomie-Fine Food Professional, voor het eerst in het Elicium van RAI Amsterdam, werd het team van restaurant Cheval Blanc in Heemstede verrassend winnaar van de Copa Jerez Nederland. Na een spannende finalesessie die ruim twee uur lang op veel publieke belangstelling kon rekenen, werden souschef Jelle Hogeboom en …

Proefschrift Restaurant Awards 2018 uitgereikt

Een van de highlights van 8e editie van Gastronomie-Fine Food Professional, maandag 5 november in het Elicium van RAI Amsterdam, was de uitreiking van de Proefschrift Restaurant Awards. De uitreiking van de awards, 18 in totaal, vormde tevens de start van het nieuwe online restaurantplatform, ProefschriftRestaurants.nl, dat vanaf 6 november live is. Het platform presenteert …