HMSHost winnaar ‘Lekkerste Broodje Catering’ wedstrijd op de Horecava

De Lekkerste Wedstrijden zijn elk jaar weer een feestje op HORECAVA. Vier dagen lang strijden 23 medewerkers van HMSHost om maar liefst tien titels. Van Lekkerste Hamburger menu tot Lekkerste Broodje Lekker Anders. Mireille van de Berg, werkzaam bij HMSHost bij Bistrot op Utrecht Centraal, heeft vandaag op de HORECAVA de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering …

Uitslag Gouden Koksmuts

Het Roode Koper* winnaar HANOS Gouden Koksmuts 2020Van een spannende strijd naar een spannende uitslag Het team van Dennis van den Beld mogen wij feliciteren met het behalen van de HANOS Gouden Koksmuts! Naast de Michelinster uitreiking van gisteren was vandaag voor de deelnemende restaurants van de HANOS Gouden Koksmuts net zo spannend. Op deze dag …

RAI Amsterdam benoemt Horecava-directeur Luuk Scholte tot Domain & Partnership Manager

 Na zeven edities leiding te hebben gegeven aan Horecava is Luuk Scholte door RAI Amsterdam benoemd tot Domain & Partnership Manager. Carlijn Groen, huidig Exhibition Manager van Horecava, neemt het stokje van Luuk Scholte over.  Luuk Scholte is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het realiseren van succesvolle partnerships en samenwerkingsverbanden van RAI Amsterdam met …

Start vijfde editie Gaia Green Awards

Nomineer uw favoriete duurzame horecalocatie voor de Gaia Green Awards Vanaf vandaag start de vijfde editie van de Gaia Green Awards. Het aantal nieuwe duurzame horecalocaties in Nederland en België schiet als paddenstoelen uit de grond, waardoor voor de komende editie nog meer spanning wordt verwacht. De winnaars van de Gaia Green Awards worden dinsdag …

BROWNIES&DOWNIES WINT FOODSERVICE AWARD 2020

De winnaars van de ‘Foodservice Award 2020’ zijn bekend! Brownies&downieS werd, met een 8,14 als eindcijfer, tot het meest favoriete foodservice bedrijf van de consument bekroond en is daarmee overall winnaar van de verkiezing. Naast de koffieketen namen 12 andere foodservice bedrijven een award in ontvangst tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. In de afgelopen …

Gold & Green winnaar Horecava Innovation Award 2020

Amsterdam, 13 januari 2020 – Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2020 is Gold & Green met het product Pulled Oats. Dit kenmerkende alternatief voor vlees wordt gezien als een grensverleggend product. Het is gebaseerd op slechts drie basis ingrediënten en is in hoge mate smaak-absorberend met een vlezige bite. Winnaar van de Duurzaamheid Award …

SVH lanceert alles-in-1 onboardingsprogramma voor de horeca

Maandag 13 januari lanceert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) tijdens de Horecava een gloednieuw onboardingsprogramma voor de horeca. In vier eenvoudige stappen wordt succesvolle onboarding geregeld voor ieder horecabedrijf. Op de stand van SVH (07.339 in hal 7) en bij het Personeelsplein op het TrendLAB (6.100A in hal 6) vinden beursbezoekers alles over dit actuele onderwerp …

“Nederlands techbedrijf lanceert spraakgestuurd bestelsysteem voor de horeca”

QV Technologies uit Amsterdam is genomineerd voor de Horeca Innovation Award vanwege de ontwikkeling van een spraakgestuurde bestel- en betaalinterface op basis van Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie). De ‘Voqus’, zoals de interactieve display wordt genoemd, is ontwikkeld voor horecaondernemers om de gastervaring te verbeteren en de inzet van personeel te optimaliseren. Op dit moment bestaat …

Van Loon Group stapt in de markt van vleesvervangers

Tijdens de Horecava introduceert Van Loon Group onder een nieuw label ‘The Blue Butcher’, een uitgebreid assortiment innovatieve vleesvervangers om te bouwen aan een ‘geenvleesvandaag’-schap. Met dit nieuwe label geeft Van Loon Group antwoord op de toenemende vraag vanuit de markt naar alternatieven voor vlees die qua smaak, beleving en voedingswaarden hun plaats verdienen naast …