Sterrenchefs uit Noordwijk en Twente slaan de handen ineen

Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk: Twente aan Zee. Gedurende de hele maand oktober kunt u in beide restaurants genieten van deze culinaire ontdekkingsreis. Beide chefs werken graag met lokale producten en dat is te proeven. In het speciaal samengestelde vijfgangendiner komt het …

Affligem introduceert Patersvat in Nederlandse horecazaken.

Affligem introduceert Affligem Patersvat in Nederland. Voor het eerst zal er een gelimiteerde editie beschikbaar zijn tot het einde van het jaar, exclusief voor ongeveer 1000 horecazaken in Nederland. Het eerste glas zal 14 september worden getapt in de Foodhallen in Amsterdam.  Smaak ‘Affligem Patersvat is een prachtig blond najaarsbier vol evenwichtige geuren en frisse …

Hakvoort Professional en Homint openen deuren van Experience Center in Venlo

Maanden is er verbouwd aan de Venrayseweg 44 in Venlo. Hakvoort Professional en Homint openen op 25 september officieel de deuren van het nieuweExperience Centervoor professionals uit de horeca- en grootkeuken branche. Om dit heugelijke feit te vieren organiseren de bedrijven voor alle foodprofessionals een Experience Day. Van 11.00 tot 18.30 staat culinair ontdekken, leren …

New York in de ban van bijzondere oester- en gincombinaties tijdens New York Oyster Week 2018

Na het succes van vorig jaar, wordt Rutte Gin dit jaar opnieuw exclusief geschonken tijdens de New York Oyster Week 2018. Van 13 tot en met 29 septemberstaat de Amerikaanse wereldstad volledig in het teken van buitengewone oestercreaties. De voorliefde van de Rutte destilleerderij voor het creëren van unieke combinaties van gin- of jenevercocktails met …

Rotterdamse horeca en Gastvrij Rotterdam organiseren feestelijke opening op 18 september

Op dinsdag 18 september opent wethouder Said Kasmi officieel Rotterdam Foodsquare. Het horecagebied bestaat uit negen horecagelegenheden met ieder een eigen foodbeleving en charme. Rotterdam Foodsquare verwelkomt in samenwerking met horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam de ambitieuze genodigden, exposanten en andere Rotterdammers met een intieme borrel. Foodliefhebbers ontdekken op deze wijze het authentieke Rotterdam. Alex Verburg, bestuurslid …

Restaurant Zeezout Rotterdam viert twintigjarig jubileum met Rotterdams menu

Restaurant Zeezout in Rotterdam viert het 20-jarig jubileum met een speciaal jubileummenu waarin bijzondere Rotterdamse ingrediënten zijn verwerkt. Het restaurant van Patrick (47 jaar) en Anet ‘t Hart (44 jaar) dat is gespecialiseerd in vis, schaal- en schelpdieren opende in 1998 en is uitgegroeid tot het beste visrestaurant van Rotterdam. Het speciale jubileummenu is een …

Paskal Jakobsen en Edwin Vinke openen eetcafe in Middelburg

Middelburg is vanaf 5 oktober een bijzondere horecazaak rijker. Op die dag opent aan de Turfkaai Hard & Ziel, het eetcafe van BLØF-zanger Paskal Jakobsen en de Zeeuwse topchef Edwin Vinke. Hard & Ziel biedt met een vernieuwend concept gerechten uit alle windstreken. Vlees, vis en vegetarisch. Van een Thaise Curry en een broodje Pulled Pork tot een Mexicaanse wrap en een vegetarische Rookwortel, …