booq biedt commissievrij rechtstreeks tafels reserveren in Google

Doorklikken naar de website of Facebook van een restaurant is voortaan niet meer nodig: dankzij booq Tafelreservering kunnen de gasten van horecaondernemers al réchtstreeks vanuit Google een tafel regelen. Hiervoor werkt de commissievrije reserveringssoftware samen met het nieuwe Reserveren met Google. Naast de Google zoekresultaten zien geïnteresseerden realtime de beschikbaarheid van het door hen gezochte …

HEINEKEN Nederland reikt Gouden Fust uit aan Hotel Café Restaurant de Kroon in Wissenkerke

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. Ondernemersechtparen Baaij en De Looff, eigenaren van de Kroon, namen de prijs in ontvangst. John Baaij is …

Kitchen Republic breidt uit met tweede locatie

– Food business incubator Kitchen Republic, gevestigd in Amsterdam-West, is uit haar jasje gegroeid en breidt uit naar een tweede locatie. De culinaire werkplaats biedt een platform voor ambitieuze, startende food entrepreneurs waar zij zowel de productie als de innovatie van producten realiseren. De kennis en het netwerk van Kitchen Republic helpt de food start-ups …

Bondscoach Ronald Koeman veilt eerste kreeft voor Support Casper

De jaarlijkse veiling van de eerste Oosterscheldekreeft, die dit jaar wordt gehouden op donderdag 28 maart, is tevens het officiële begin van het kreeftenseizoen. In de visafslag van het Zeeuwse Colijnsplaat wordt op die dag de eerste kreeft geveild voor het goede doel. Niemand minder dan Ronald Koeman, bondscoach van het Nederland voetbalelftal, is dit …

Sportverslaggever Kees Jansma opent het kreeftenseizoen

Foto: Paul Blank* Op donderdag 28 maart zal Kees Jansma het Oosterscheldekreeftenseizoen 2019 officieel gaan  openen. De bekende sportverslaggever, die  heeft besloten te stoppen met zijn werk,  heeft Nederland  jarenlang voorzien van nationale- en internationale sportverslagen. “Voor ons is dat een uitstekende reden om hem als eregast uit te nodigen om de eerste Oosterscheldekreeft in …

SJOERD DIJKSTRA FOUNDATION LANDELIJK PARTNER VAN JINC

De Sjoerd Dijkstra Foundation, de stichting van Eden Hotels, is landelijk partner geworden van JINC. Deze organisatie helpt kinderen die opgroeien in een omgeving met sociaal-economische achterstand aan een betere start op de arbeidsmarkt. Het programma bestaat uit sociale vaardigheids- en sollicitatietrainingen, bliksemstages en ontmoetingen met professionals. De samenwerking kreeg meteen een vliegende start op …

New York Pizza opent 200ste vestiging

In 2019 230 vestigingen in Nederland In een maand tijd zeven nieuwe vestigingen geopend Groei- en duurzaamheidsambities hand in hand Amstelveen, 7 februari 2019 – New York Pizza, het grootste Nederlandse horeca-restaurant delivery-bedrijf*, opent deze week haar 200ste vestiging. De locatie is op de Grotestraat in Nijverdal. De 200ste vestiging is de zevende opening in …

Nieuw Zeeuws restaurant Morille in Koudekerke verrast met eten uit de natuur

In het Zeeuwse Koudekerke is op 1 februari 2019 restaurant Morille geopend. Chef-eigenaar Dennis Willems combineert vis, vlees en wild uit Zeeland en groenten uit de eigen moestuin met wildpluk als paddenstoelen, kruiden en rendiermos, waardoor een onderscheidende keuken ontstaat. De gast kan rekenen op creatieve gerechten met een aantrekkelijke prijs en hartelijke gastvrijheid. Morille …

SPECTRUM IS OPEN!

In Waldorf Astoria Amsterdam is Spectrum, het voormalige Librije’s Zusje, geopend. Het tweesterrenrestaurant onder leiding van chef Sidney Schutte en restaurantmanager Sascha Speckemeier is na de transformatie een duidelijke weerspiegeling van de visie op gastronomie en gastvrijheid van het duo. De afgelopen vijf jaar ontwikkelde Sidney Schutte een eigen identiteit die in Spectrum volledig tot …