Winnaar HANOS Gouden Koksmuts 2019 is…

In de spannende strijd om de HANOS Gouden Koksmuts komt het team van Hotel & Restaurant Merlet* als trotste winnaar uit de bus! Deze felbegeerde prijs voor keukenbrigades van toprestaurants werd zojuist uitgereikt tijdens de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice-industrie, die deze week plaatsvindt in de RAI. De ontroerde chef-kok …

Erlenbacher introduceert trendy cakes in snackformaat tijdens Horecava

Tijdens Horecava 2019, dé vakbeurs voor de foodservice-industrie, wordt er volop aandacht besteed aan innovaties. De vakbeurs is dan ook de uitgelezen plek voor bakkersbedrijf erlenbacher om zijn nieuwe lijn free-from producten te introduceren. Maak kennis met IndulgencePlus, ontwikkeld voor de klant die wil genieten zonder schuldgevoel. De laatste trends en ontwikkelingen in de foodservicebranche …

Doe je voordeel met GGM Gastro Waarom zou je meer uitgeven dan nodig is?

Horecagroothandel GGM Gastro bestaat al 17 jaar en heeft sinds juni dit jaar ook een vestiging in Amsterdam. Voorheen moesten alle pizzaovens, mobiele kookstations, pizzakoeltafels en dönnergrills uit Duitsland komen of via de webshop. Nu kunnen pizzabakkers, ijssalonhouders, hoteliers, chef-koks en branchegenoten veel makkelijker een kijkje nemen in de grote showroom (vlakbij Makro). GGM Gastro …

Introducties op de Horecava Vandemoortele

Smakelijke innovaties Tijdens de Horecava verzorgen onze culinair adviseurs van Vandemoortele op onze stand een inspirerende proeverij met een aantal van de nieuwe producten. U bent uitgenodigd langs te komen om te proeven en daarbij te profiteren van onze interessante beursaanbiedingen. Gouda’s Glorie 900 ml flacon Vandemoortele presenteert onder het merk Gouda’s Glorie een vernieuwde …

Multiplatform booqt succes

Het restaurant zit voller dan vol, de keuken draait op volle toeren en de bediening is non-stop bezig met haar gasten. Je hebt net orders opgenomen aan een tafel van 12 – een verjaardag – met enkele maatwerkaanpassingen in verband met allergieën. En net als je alles wilt bevestigen op je kassa-app, tikt een passerende …

Horecabier wederom geen prijsverhoging

Na alle consternatie in de biermarkt waar alle grote brouwerijen wederom hun prijzen fors verhogen weet Horecabier voor het 6e jaar op rij de prijzen gelijk te houden. Hoe kan het dat een relatief kleine speler in de biermarkt dit wel voor elkaar krijgt en de grote brouwers niet? Ronald Bolhuis van Horecabier.nl vertelt het …

Verrassend Vers,  Verfrissend Lekker

Verrassend Vers,  Verfrissend Lekker……… zo begon 30 jaar geleden Koos van der Wind met z’n eerste slogan voor zijn Roomkaas.  Daar staan ze bij Windmolenkaas, 30 jaar later, nog steeds voor! Verse ingrediënten, frisse Roomkaas, vol verrassingen! Innovatief, altijd op zoek naar nieuwe smaaktrends en andere gebruiksmomenten voor de lekkerste Roomkaas. Het authentieke recept is …

Lebo Kaas lanceert Frisse roomkaas met verlaagd vet

Tijdens de Horecava introduceert Lebo Kaas haar nieuwe lijn smeerbare roomkaas in hersluitbare bakken: Volle roomkaas en Frisse roomkaas. Beide soorten zijn met ingang van januari verkrijgbaar bij de grossier in de smaken naturel en bieslook. De volromige varianten zijn verbeterd in smaak en functionaliteit. De Frisse varianten zijn compleet nieuw. Door roomkaas met 30% …