Instock finalist voor Circular Award 2018

Amsterdam, 10 januari 2018 – Restaurant Instock is een van de vijf finalisten voor de Circular Award 2018. Uit 140 inzendingen zijn vijf winnaars gekozen in verschillende categorieën, Instock heeft gewonnen in de categorie Biomassa en Voedsel. Op 15 januari pitchen de finalisten tegen elkaar in Den Haag om de Circular Award 2018 in de …

De Nederlanden* wint NK Leermeester-Leerling 2018

De Horecava in RAI Amsterdam was dinsdag 9 januari het strijdtoneel van het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde. Vincent van Wegen en Damian Moes van De Nederlanden* wonnen de spannende kookwedstrijd. Zij ontvingen de Bronzen Koksmes-wisseltrofee uit handen van de jury, die hun prestatie waardeerde met de hoogste score. Wedstrijd met vooraf …

Wil jij weten hoe het eigenlijk hoort?

Fotograaf: Rob Voss Beleving en emotie, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden, staan centraal op de Horecava. In de horeca draait het om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. FNV Horeca vindt het belangrijk dat horecamedewerkers zich (verder) kunnen ontwikkelen tot vakbekwame, servicegerichte medewerkers die op niveau presteren. Gratis mini workshops hospitality en …

BIERMANS MAAKT LEKKERSTE BROODJE CATERING

Amsterdam – Roland Biermans maakt het Lekkerste Broodje Catering  van Nederland. Biermans won tijdens de Horecava met zijn Vitamneesje de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering. Biermans werkt bij Vitam Catering in Schijndel. De vakjury prees het winnende broodje vanwege het bijzondere karakter, het gebruik van duurzame ingrediënten en natuurlijk vanwege de uitmuntende smaak. De vakwedstrijd Lekkerste …

ZILTE ZOEN LEKKERSTE MAALTIJDSALADE

Amsterdam – Jeffrey Reijnen maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van Nederland. Reijnen won tijdens de Horecava met zijn ‘Zilte Zoen’ de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering. 
Reijnen werkt bij Hutten Catering in Veghel. De vakjury prees het winnende broodje om slechts één ding: ‘De geweldige smaak’. De vakwedstrijd Lekkerste Maaltijdsalade is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden …

KHN en Nierstichting zetten in op zoutbewust eten

Menno Post, chef-kok van De Bokkedoorns, deelt hapjes uit met minder zout. Samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseerde de Nierstichting vandaag de kick-off van het smaakvolle event: de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Op vakbeurs Horecava liet Menno Post, chef-kok en eigenaar van 2-sterren restaurant De Bokkedoorns, de aanwezigen proeven hoe smaakvol eten met minder zout …

Fresh2Go Sushi in Amsterdam is beste bezorgrestaurant van Nederland

Thuisbezorgd.nl maakt winnaars bekend BEST RESTAURANTS AWARDS 2017 Amsterdam, 9 januari 2018 – Fresh2Go Sushi in Amsterdam is verkozen tot het beste bezorgrestaurant in 2017. Door heel Nederland zijn er stemmen uitgebracht. Zo ontving Angelo’s Pizza de meeste stemmen in Rotterdam en kwam in Groningen Dinner Served als beste uit de bus. Het is de …

KHN: Horecaomzet stijgt, maar ‘koek’ moet met meer partijen worden gedeeld

In 2017 groeide de omzet in de horeca tot 20,5 miljard euro en steeg het aantal horecavestigingen naar 41.000 bedrijven. KHN-voorzitter Robèr Willemsen, vanochtend tijdens opening van vakbeurs Horecava: “Veel horecabedrijven profiteren van de economische groei en het toegenomen consumenten-vertrouwen. Maar ik plaats ook een kanttekening. Want doordat er meer bedrijven bij zijn gekomen, is …

Restaurant De Loohoeve wint HANOS Gouden Koksmuts 2018

Het team van Restaurant De Loohoeve, Schoonloo met Jeroen Brouwer, Marleen Brouwer en Jorgo Tzanos, is dit jaar de trotse winnaar van de HANOS Gouden Koksmuts! Deze felbegeerde prijs voor keukenbrigades van restaurants met een SVH Meesterkok en/of één of meerdere Michelinsterren werd eerder vanmiddag uitgereikt tijdens de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals …