Heineken® introduceert BLADE, dé revolutie in tapbier

Met BLADE kunnen nu alle horeca ondernemingen een perfect getapt biertje serveren Amsterdam, 8 januari 2018 – Heineken® heeft vandaag in het InnovatieLAB op Horecava zijn nieuwste innovatie gelanceerd: BLADE, een tapsysteem voor ondernemers van horeca bedrijven die hun gasten willen voorzien van een kwalitatief en perfect getapt glas Heineken bier. BLADE brengt kwaliteit, technologie …

Duurzame kweekvis, vervanger voor tonijn, wint Horecava Innovation Award 2018

Pure Pacific Yellowtail, de duurzaam gekweekte topvis van Kingfish Zeeland B.V uit Colijnsplaat/Kats, is uitgeroepen tot Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2018. “Gekweekt op land, zonder antibiotica of chemicaliën. Een smakelijk en verantwoord alternatief voor onder andere blauwvintonijn en daarmee een game changer in de wereld van de kweekvisserij”, oordeelt de jury. De …

Koppert Cress lanceert Lupine Cress op Horecava 2018

Lupine Cress is de nieuwste aanwinst in de Koppert Cress collectie en zal tijdens Horecava 2018 (HAL 7 / stand 502) worden gelanceerd. De Lupine Cress is een perfect te combineren cress en is met zijn stevige bite een toevoeging aan zowel warme als koude gerechten. De Lupine Cress kent een lange houdbaarheid, is makkelijk …

En bekende chef-koks en patissiers strijden in The Dobla Pastry Battle Met de start van Horecava 2018 vandaag, is ook de Fast Chocolate Experience van Dobla (in hal 7) geopend. In samenwerking met Horecava toont Dobla, groot geworden in chocolade decoraties, hier hoe je een traditioneel concept als fastfood in een nieuw, chiquer jasje steekt. …

HOLLANDS TROTS OP DOUWE EGBERTS STAND TIJDENS HORECAVA

Amsterdam, 8 januari 2018 – Foodpairing met Hollandse kazen en koffie, een freakshake Hollands Glorie, gekleurde latte art in tulpvorm, een eigen afbeelding op een cappuccino maken en een koffiespecial met appeltaartsiroop en appel. De stand van JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) Professional op de Horecava staat dit jaar geheel in het teken van Hollands trots. …

In 2018 breidt Joppie® een beetje uit!

De afgelopen jaren is de snacksaus Joppie® uitgegroeid van lokaal geheim naar nationaal succes. Na de introductie van de nieuwe merkidentiteit en de tagline ‘Vers Lekker’ in 2013, acht het Achterhoekse Elite B.V. de tijd rijp voor een beetje vernieuwing. Joppie® Beetje Pittig Tijdens de Horecava van 8 t/m 11 januari introduceert Elite een nieuwe …

De nieuwste koffieproducten voor de horeca: Tribes A Coffee Prophecy

Redbeans introduceert TRIBES, A coffee prophecy, op Horecava 2018. Naast espressomelanges en een espressomachine biedt Tribes de horecaondernemer de nieuwste koffieproducten als cold brew en slow coffee. Tribes is een stam met eigen regels, eigen taal, rituelen, symbolen en verhalen. Altijd op zoek naar nieuwe smaken en mogelijkheden die koffie biedt. Tribes brengt nieuwe ideeën …

Bakkerij Carl Siegert introduceert 100 % volkomen volkoren biologisch desembrood op Horecava

‘De Oldenheimer sluit aan bij trend voor gezond volkoren brood’ Bakkerij Carl Siegert in Harmelen introduceert de Oldenheimer. Dit is 100% volkomen volkoren zuurdesem brood dat bovendien biologisch is, met de hand gevormd en op de vloeroven gebakken. Met dit innovatieve en ambachtelijke brood speelt de horecabakker in op de trend van gezond volkorenbrood. De …

Wine Professional Diamond Awards 2018

AMSTERDAM, 20180107 — Traditiegetrouw werd de 16e editie van Wine Professional feestelijk geopend met de uitreiking van de prestigieuze Diamond Awards. De awards gingen dit jaar naar Bert Horstman (wijnkoper bij Heisterkamp Wijnkopers), Alessandro Uva (eigenaar Ristorante Mario) en Gert Jan en Francis Zonneveld Piek (Rungis). De awards, ontworpen door juwelier Lyppens, werden op zondag …

Casper Faassen en LeidsLekkers openen Art & Aperitief

In de weken voorafgaand aan de Leidse Restaurantweek openen wij onze eigen Art & Aperitief locatie aan de Marktsteeg 10. Een unieke culturele ontmoetingsplek waar de bezoekers kunnen genieten van een gratis toegankelijke kunsttentoonstelling en een mooi aperitief. Naast de tentoonstelling met werk van Casper Faassen kent iedere dag een andere invulling. Van een filmeditie in samenwerking …