Zandpaviljoen Pier 7 Vlissingen in het voorjaar open

Komend voorjaar wordt er op het strand van Vlissingen een nieuw ambitieus plan gerealiseerd. Zandpaviljoen Pier 7 vestigt zich als jaarrond exploitatie in het voormalige badcaisson. De onderneming, gerund door de 3 broers Niek, Valentijn en Jelle Damen, bestaat uit een jaarrond restaurant, een wine-bar, een seizoensgebonden paviljoen met een groot zonneterras om heerlijk te …

Aperitief brengt het diner tot leven tijdens de Leidse Restaurantweek 2018

Culinair platform LeidsLekkers organiseert van maandag 22 tot en met zondag 28 januari 2018 de negende editie van de Leidse Restaurantweek. Meer dan 35 restaurants uit Leiden en omgeving openen hun deuren voor een bijzonder culinair festijn, met als thema: “Aperitief”. Tijdens deze culinaire week staat het aperitief in de spotlights. Een gezellige avond uit …

Kaldi introduceert vier nieuwe specialty coffees

De Nederlandse koffiemarkt is sterk in ontwikkeling, een trend die we internationaal al langer zien. Koffie wordt volop geschonken en gedronken en barista’s verheffen hun vak tot een ware kunst. Allerlei koffiespecialiteiten maken assortimenten steeds completer, zo ook die van Kaldi. Kaldi komt namelijk met vier nieuwe specialty coffees, die onderscheidend zijn door hun kwaliteit …

VR als inspiratie op Horecava

December 2017 – De wereld van food verandert. De consument verwacht steeds meer op het gebied van service, gemak en duurzaamheid, markten vloeien in elkaar over, digitalisering voert de boventoon. Als horecaondernemer of retailer moet je innovatief zijn en duurzaam werken. Hoe doe je dat? Hoe grijp je je kansen in een veranderende markt? Bunzl …

Hofhouse opent twee nieuwe pop-up zaken

Madame Gao en Boogie Street Food nemen intrek in het gloednieuwe hotspot in Den Haag De nieuwste hotspot van Den Haag, food court Hofhouse aan de Rijnstraat 10, opent twee nieuwe pop-up zaken. Foodliefhebbers kunnen zich laten verrassen door de verrukkelijke Oosterse en Westerse keuken van Madame Gao en de heerlijke Singapore Style gerechten bij …

17 RESTAURANTS IN BANGKOK BEKROOND MET MICHELIN STERREN IN DE EERSTE MICHELIN GIDS BANGKOK

Amsterdam, december 2017 – MICHELIN heeft in de eerste MICHELIN Gids Bangkok maar liefst 98 restaurants opgenomen. Deze selectie belicht hoe de stad met zowel de nationale authentieke als de internationale keuken, miljoenen bezoekers van over de hele wereld trekt. Gaggan, Le Normandie en Mezzaluna zijn bekroond met twee MICHELIN sterren. 14 Restaurants zijn bekroond …

Dutch CRAFT Beer Conference 2018: De Kracht van Craft

Op dinsdag 23 januari 2018 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de tweede editie van de Dutch CRAFT Beer Conference in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Het thema van deze editie is “De Kracht van Craft”. Het congres richt zich op grote en kleine brouwerijen en is daarmee uniek in Nederland. Dankzij de …

Miko ontvangt trofee als genomineerde voor de Family Business Award of Excellence 2017

Miko, de op Euronext Brussel genoteerde koffieservice- en kunststofverpakkingsspecialist, ontvangt een trofee als genomineerde voor de  Family  Business Award of Excellence die jaarlijks wordt uitgereikt door Ernst & Young en Guberna. Luc Debruykere, die gedurende een aantal jaren voorzitter was van VOKA, bevestigde dat het voor de jury een verscheurende keuze werd tussen 3 kandidaten, …

Fiorito Limoncello kiest voor Koninklijke De Kuyper en gaat internationaal

Koninklijke de Kuyper en Fiorito Limoncello starten in 2018 een strategische samenwerking met betrekking tot de distributie van de ambachtelijk gemaakte  Limoncello. De Kuyper zal vanaf maart fungeren als officiële distributeur van Fiorito Limoncello en zal het merk ondersteunen bij het opbouwen van distributiekanalen in o.a. de Verenigde Staten en diverse landen in Europa en …