Kaldi Mobiel Utrecht breidt uit met tweede mobiele koffiebar

Per 1 september is franchisenemer Conrad Blankestijn eigenaar van een tweede Kaldi Mobiel. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koffiebar die overal in de regio kan opduiken. Daarbij kunnen passanten Kaldi koffie proeven, het verhaal achter de koffie horen en de barista aan het werk zien.

Conrad Blankestijn startte zes jaar geleden met zijn eerste Kaldi Mobiel in de regio Utrecht. In die tijd werd hij een graag geziene gast op festivals, beurzen en andere evenementen om de koffie en thee catering te verzorgen. De vraag oversteeg de capaciteit en daarom rees het idee om een tweede Kaldi Mobiel aan te schaffen.

En nu is het dan zover. Jeroen Dammers, verantwoordelijk voor Kaldi Mobiel op het hoofdkantoor in Zwolle, is erg blij met deze ontwikkeling: “Het toont de mogelijkheden van de formule. En Conrad maakt daar optimaal gebruik van . Hij laat zien dat je een goede boterham kunt verdienen met het zetten van een goede kop koffie of thee op locatie.”

De Kaldi Mobiel formule bestaat nu zo’n 7 jaar. Meest voorkomende respons van gasten is dat het leuk is om de barista achter de mobiele koffiebar aan het werk te zien. Deze bar biedt ruimte voor een Mirage, de toonaangevende koffiemachine voor liefhebbers, waarmee de heerlijkste cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s en ristretto’s kunnen worden gemaakt. Nietsvermoedend op straat het perfecte kopje koffie of thee tegen het lijf lopen, in de regio Utrecht is de kans alleen maar groter geworden.

In totaal zijn er nu elf Kaldi Mobiels in het hele land te vinden. Blankestijn is de tweede franchisenemer met twee koffiemobiels. Ger Haverkamp van Kaldi Mobiel Bergen op Zoom ging hem voor.

Meer informatie over het Kaldi Mobiel concept of het inhuren van een mobiele koffiebar is te vinden op www.kaldimobiel.nl.