KEES HOGETOORN VERKOZEN TOT BEST OF THE BEST VIRTUOSO AMBASSADOR

Virtuoso Travel Group kroont Director of Sales & Marketing

Kees Hogetoorn, Director of Sales & Marketing van Sofitel Legend The Grand Amsterdam, is verkozen tot Best of the Best Virtuoso Ambassador 2017. Tijdens de jaarlijkse verkiezing van de Virtuoso Travel Group, die woensdagavond in Las Vegas plaatsvond, nam Hogetoorn de prestigieuze award in ontvangst. De Best of the Best Awards werden uitgereikt in elf categorieën. De award voor Best of the Best Virtuoso Ambassador 2017 is dit jaar voor het eerst uitgereikt. Met deze titel behoort Hogetoorn tot de top van internationale hotelvertegenwoordigers in de luxe reiswereld.

Virtuoso is een netwerk dat de meest luxueuze bestemmingen en hotels in de internationale reiswereld met elkaar verbindt. De Virtuoso Group vertegenwoordigt wereldwijd 1.200 geselecteerde hotels die voldoen aan de allerhoogste graad van gastvrijheid en service. Sofitel Legend The Grand Amsterdam behoort sinds 2012 tot het Virtuoso-netwerk. De 800 Virtuoso agentschappen, met meer dan 15.200 elite travel advisors verspreid over vijfenveertig landen, beoordelen de aangesloten bestemmingen, hotels en managers op verschillende onderdelen.

Kees Hogetoorn: “Ik ben zeer vereerd deze prestigieuze titel in ontvangst te mogen nemen, uitgerekend in de week waarin ik 21 jaar geleden mijn carrière in de hotellerie begon. Het is een bekroning van mijn werk en een absoluut teamwerk, waar ik enorm blij mee ben.”

Andere genomineerden voor de award waren Leslie Dodson (AccorHotels), Gillian Greenwood (InterContinental Hotel Group), Tets Kato (Banyan Tree Mayakoba) en Janet Kato White (Montage Hotels).

Over Sofitel Legend 

Legendarische adressen waar geschiedenis en moderniteit samenkomen: Sofitel Legend, het iconische merk van AccorHotels, biedt uitzonderlijke ervaringen met de kenmerkende Franse luxe.

Elk Sofitel Legend-hotel onderscheidt zich door een service op maat, met een subtiel oog voor detail. Het gerenommeerde restaurant Majordome, een ‘haute-couturespa’, geavanceerde technologie en een living room met privébibliotheek zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Deze exclusieve ervaring kan worden beleefd in klassieke en beschermde panden: Sofitel Legend Metropole Hanoi, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Sofitel Legend Old Cataract Aswan, Sofitel Legend Santa Clara Cartagena & Sofitel Legend People’s Grand Hotel Xian, en binnenkort ook een nieuw adres in Panama.

De AccorHotels-groep is een wereldleider op het gebied van reizen en lifestyle, en een digitale pionier die unieke ervaringen aanbiedt in ruim 4100 hotels, resorts en accommodaties, maar ook meer dan 10.000 exclusieve privéaccommodaties over de hele wereld.

sofitel.com | accorhotels.com 

Foto: Kees Hogetoorn (l), Director of Sales & Marketing Sofitel Legend The Grand Amsterdam en Matthew Upchurch, CEO Virtuoso Travel Group