Laatste kans voor inschrijven The Dobla Pastry Battle NL

The Dobla Pastry Battle NL vindt ieder jaar plaats tijdens de Horecava, in een spectaculaire setting in de Gilde Arena in RAI Amsterdam. Dobla en het Gastronomisch Gilde zijn de organisatoren van deze spannende patisseriewedstrijd.

Wie wordt de volgende Pastry Battle Champion? Jeroen Goossens, Ruben van Trigt, Tineke Hendrikse en David de Jong gingen al voor. Chefs en patissiers strijden in drie rondes om de felbegeerde titel: The Dobla Pastry Battle Champion NL 2020. Wil je kans maken op de kampioensbelt en de hoofdprijs van 2.500 euro? 

Dobla Pastry Battle

The Dobla Pastry Battle Edition NL 2020 zal plaatsvinden op donderdag 16 januari. De rondes bestaan uit het maken van een klassieke desserttaart, friandises en de bekende black box-opdracht. De competitie vindt plaats in de wedstrijdkeukens van het Gastronomisch Gilde op de Horecava.

Er zijn slechts acht wedstrijdplaatsen. Als er meer aanmeldingen zijn, selecteert de gerenommeerde jury, bestaande o.a. uit Jeroen Goossens, de kandidaten op basis van een vooraf aan te leveren receptuur voor de klassieke desserttaart.

Welke taart dit is, maken wij later bekend. Half december worden de kandidaten geïnformeerd over definitieve plaatsing.

Inschrijving open!

Inschrijven voor de Dobla Pastry Battle Edition NL 2020 kan via het secretariaat
van het Gastronomisch Gilde. Klaar voor een nieuwe uitdaging in jouw vakgebied? Klik hier voor het inschrijfformulier. Aanmelden kan tot 1 december.