Gebruikersnaam Wachtwoord

Er is geen feed beschikbaar

Nieuws
Restaurant De Veldkeuken in Culemborg is winnaar van de Puur Restaurantweek.

Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. 'Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit', aldus Ramon Beuk ambassadeur van de Puur Restaurant Week. Vandaag is De Veldkeuken, gelegen aan de Lek in Culemborg, uitgeroepen tot winnaar van de PUUR Restaurantweek.

Het Puurmenu van de Veldkeuken:
Tomaten-rozebottelsoep met walnoten-peterselietapenade, Gerookte merettefilet op hete bliksem van kweepeer & gebakken rode kool, Cheesecake met rode en zwartebessencoulis geserveerd met vanilleyoghurtroom. Kaasplankje met 3 soorten Hollandse kaas van dichtbij met Kletzenbrot uit eigen bakkerij & appelperenstroop van Kavel55.

Gebruik minimaal 6 tekens
Eijsink
Umenu
Cashr - Online kassa voor tablet en smartphone
www.rioleringsmarkt.nl
+ Food
+ Tip
GASTVRIJ ROTTERDAM
19 t/m 21 september 2016
VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN
27 en 28 september 2016
HORECABEURS NOORD NEDERLAND
03 oktober 2016
BBB
10 t/m 12 oktober 2016
GASTRONOMIE 2016
07 en 08 november 2016
BELEEF !
07 t/m 09 november 2016
WELCOME
14 t/m 16 november 2016
HORECA EXPO GENT
20 t/m 24 november 2016
HORECAVA
09 t/m 12 januari 2017
GASTRO_TEK
23 en 24 januari 2017
HORECAEVENTT
13 t/m 15 februari 2017
INTERNORGA
17 t/m 21 maart 2017
HORECA & FOOD INSPIRATIE VEN...
20 t/m 22 maart 2017
HORECA EN RECREATIEBEURS TEXEL
21 maart 2017
PROWEIN 2017
19 t/m 21 juni 2017