Gebruikersnaam Wachtwoord
Nieuws
Restaurant De Veldkeuken in Culemborg is winnaar van de Puur Restaurantweek.

Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. 'Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit', aldus Ramon Beuk ambassadeur van de Puur Restaurant Week. Vandaag is De Veldkeuken, gelegen aan de Lek in Culemborg, uitgeroepen tot winnaar van de PUUR Restaurantweek.

Het Puurmenu van de Veldkeuken:
Tomaten-rozebottelsoep met walnoten-peterselietapenade, Gerookte merettefilet op hete bliksem van kweepeer & gebakken rode kool, Cheesecake met rode en zwartebessencoulis geserveerd met vanilleyoghurtroom. Kaasplankje met 3 soorten Hollandse kaas van dichtbij met Kletzenbrot uit eigen bakkerij & appelperenstroop van Kavel55.

Gebruik minimaal 6 tekens
Eijsink
Umenu
Cashr - Online kassa voor tablet en smartphone
www.rioleringsmarkt.nl
+ Food
+ Tip