Gebruikersnaam Wachtwoord
  • BELEGGINGSPAND GROESBEEK

    Groesbeek, Gelderland
    Wij bieden u bijgaand horecaobject aan als beleggingsobject in verhuurde staat. Het pand is gebou ....
  • GRAND CAFE AAN STATIONSPLEIN BREDA

    Breda, Noord-Brabant
    Op unieke zichtlocatie tegenover het centraal station van Breda. Elke dag is het hier een komen en ....
  • IETS ANDERS MEERSEL-DREEF

    Meer, Antwerpen
    Sinds 2010 is aan de hoofdstraat van Meersel-Dreef dit moderne eigentijdse bedrijf gevestigd. In 2010 i ....
  • RESTAURANT DE MOERSE BOSSEN

    Zundert, Noord-Brabant
    Restaurant De Moerse Bossen is schitterend gelegen tussen de natuurgebieden van Zundert (Oude Bu ....
  • Hotel Restaurant Terras De Belgische Loodsen Sociëteit te Vlissingen

    Vlissingen, Zeeland
    Wegens omstandigheden ter overname, uitstekend gelegen direct aan de Boulevard van Vlissingen. He ....
  • VMH5-2269 Club-Restaurant in Centrum Purmerend met Terras

    Purmerend, Noord-Holland
    Te pachten: de Inventaris & Goodwill van een schitterend en sfeervol Lounge restaurant clu ....
  • RESTAURANT CHEZ NOUS

    Antwerpen
    Uniek restaurant net over de grens in het Belgische dorp Meerle, op ± 15 min rijden van Breda. Bij binnenkoms ....
  • Groepshotel Heidehoeve Someren (1332)

    Someren, Noord-Brabant
    HeideHoeve is gelegen in het Brabantse Someren, te midden van een natuurgebied met bos, heide e ....
  • Casco Horecaruimte in het centrum van Volendam

    Volendam, Noord-Holland
    De locatie bestaat uit een horecaruimte van 130m² gelegen op de begane grond en een ruime kelde ....
  • T.K. prachtig hotel met groot restaurant in Nijmegen

    Heilig Landstichting, Gelderland
    Prachtig hotel gelegen aan de rand van de bosrijke Heilig Landstichting. De Heilig Lan ....
Nieuws
Restaurant De Veldkeuken in Culemborg is winnaar van de Puur Restaurantweek.

Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. 'Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit', aldus Ramon Beuk ambassadeur van de Puur Restaurant Week. Vandaag is De Veldkeuken, gelegen aan de Lek in Culemborg, uitgeroepen tot winnaar van de PUUR Restaurantweek.

Het Puurmenu van de Veldkeuken:
Tomaten-rozebottelsoep met walnoten-peterselietapenade, Gerookte merettefilet op hete bliksem van kweepeer & gebakken rode kool, Cheesecake met rode en zwartebessencoulis geserveerd met vanilleyoghurtroom. Kaasplankje met 3 soorten Hollandse kaas van dichtbij met Kletzenbrot uit eigen bakkerij & appelperenstroop van Kavel55.

Gebruik minimaal 6 tekens
Eijsink
Umenu
Gastronomie 2014
Spaaractie
+ Food
+ Tip
HORECA INSPIRATIE HARDENBERG
22 t/m 24 september 2014
GASTVRIJ ROTTERDAM
22 t/m 24 september 2014
VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN
30 september t/m 01 oktober 2014
BBB
06 t/m 08 oktober 2014
HORECAFAIR
03 t/m 05 maart 2014
GASTRONOMIE 2014
10 en 11 november 2014
van 11:00 tot 19:00 uur van 11:00 tot 18:00 uur
RECREATIE VAKBEURS GORINCHEM
17 t/m 19 november 2014
van 13:00 tot 21:00 uur
HORECA & FOOD INSPIRATIE GOR...
17 t/m 19 november 2014
van 13:00 tot 21:00 uur
HORECA EXPO GENT
24 t/m 27 november 2014
HORECAVA
12 t/m 15 januari 2015
van 11:00 tot 18:00 uur
GASTROTEK 2015
26 en 27 januari 2015
HORECAEVENTT
09 t/m 11 februari 2015
van 11:00 tot 18:00 uur
HORECABEURS GOES
09 t/m 11 maart 2015
HORECA & FOOD INSPIRATIE VEN...
16 t/m 18 maart 2015
van 13:00 tot 21:00 uur
PROWEIN 2015
23 t/m 25 maart 2014