Gebruikersnaam Wachtwoord
  • Lunchroom met zonnig terras, Den Haag centrum

    's-Gravenhage, Zuid-Holland
    RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Lunchroom met zonnig terras, gelegen te Den Haag ce ....
  • Lunchroom met zonnig terras, Den Haag centrum

    's-Gravenhage, Zuid-Holland
    RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Lunchroom met zonnig terras, gelegen te Den Haag ce ....
  • UITSPANNING BOER ROBBEN

    Udenhout, Noord-Brabant
    Prachtige Uitspanning, gelegen op het ?drielandenpunt? van Berkel-Enschot, Udenhout en Tilburg. ....
  • RESTAURANT AAN BRUISEND PLEIN IN GEMEENTE NABIJ TILBURG

    Noord-Brabant
    Het bedrijf is thans in handen van een spontaan en kwaliteitsbewust ondernemers duo, die negen jaar geled ....
  • Eetcafe de Kleine Kasteleine - GRONINGEN

    Groningen, Groningen
    Klein en knus eetcafé in hartje stad Groningen. Het ideale bedrijf voor een ondernemend stel die ....
  • Paviljoen Meerzicht - MIDLAREN

    Midlaren, Drenthe
    Fraai in de jachthaven van Midlaren aan de rustige zuidoevers van het Zuidlaardermeer gelegen horeca ....
  • Specialiteitenrestaurant in Oosterend (Texel)

    Oosterend, Noord-Holland
    Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: sfeervol specialiteiten-restaurant incl ....
  • 450 m² HORECARUIMTE VEENENDAAL

    Veenendaal, Utrecht
    Centraal in Veenendaal (63.000 inwoners) bevindt zich dit zeer ruime horecapand met 450 m² verkoopo ....
  • BRASSERIE DE PLANTAGE

    Veenendaal, Utrecht
    Dit ruime horecabedrijf van maar liefst 450 m² verkoopoppervlakte is gelegen op een echte A locatie ....
  • Café met bovenwoning

    Axel, Zeeland
    In het centrum van Axel gelegen bruin café. Dit sfeervolle bedrijf is al jarenlang een begrip in de regi ....
Nieuws
Restaurant De Veldkeuken in Culemborg is winnaar van de Puur Restaurantweek.

Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. 'Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit', aldus Ramon Beuk ambassadeur van de Puur Restaurant Week. Vandaag is De Veldkeuken, gelegen aan de Lek in Culemborg, uitgeroepen tot winnaar van de PUUR Restaurantweek.

Het Puurmenu van de Veldkeuken:
Tomaten-rozebottelsoep met walnoten-peterselietapenade, Gerookte merettefilet op hete bliksem van kweepeer & gebakken rode kool, Cheesecake met rode en zwartebessencoulis geserveerd met vanilleyoghurtroom. Kaasplankje met 3 soorten Hollandse kaas van dichtbij met Kletzenbrot uit eigen bakkerij & appelperenstroop van Kavel55.

Gebruik minimaal 6 tekens
Eijsink
Umenu
+ Food
+ Tip
HORECA FOOD & INSPIRATIE HAR...
21 t/m 23 september 2015
GASTVRIJ ROTTERDAM
21 t/m 23 september 2015
VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN
29 en 30 september 2015
BBB
05 t/m 07 oktober 2015
HORECABEURS NOORD NEDERLAND
12 oktober 2015
GASTRONOMIE 2015
09 en 10 november 2015
van 11:00 tot 19:00 uur van 11:00 tot 18:00 uur
HORECA EXPO GENT
15 t/m 19 november 2015
RECREATIE VAKBEURS GORINCHEM
23 t/m 25 november 2015
van 13:00 tot 21:00 uur
HORECA & FOOD INSPIRATIE GOR...
23 t/m 25 november 2015
van 13:00 tot 21:00 uur
HORECAVA
11 t/m 14 januari 2016
van 11:00 tot 18:00 uur
GASTRO_TEK
25 en 26 januari 2016
HORECAEVENTT
15 t/m 17 februari 2016
van 11:00 tot 18:00 uur
HORECABEURS GOES
07 t/m 09 maart 2016
INTERNORGA
11 t/m 16 maart 2016
PROWEIN 2016
13 t/m 16 maart 2016
HORECA & FOOD INSPIRATIE VEN...
21 t/m 23 maart 2016
van 13:00 tot 21:00 uur