Gebruikersnaam Wachtwoord
  • ID1187 Knus restaurant, gelegen in een hoekpand in Amsterdam-Zuid.

    Amsterdam, Noord-Holland
    Dit kleine, maar erg gezellig ingerichte horecabedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontwik ....
  • Middenklasse Restaurant met hoge omzet

    Noord-Brabant
    WWW.TONNYFRERIKS.NL Ter overname aangeboden zeer goedlopend middenklasse restaurant met hoge omzet in No ....
  • Motel Restaurant in Stellendam

    Stellendam, Zuid-Holland
    CODE: PEKL 14.024 Klaassen Horecamakelaardij is namens de eigenaar van Motel Restaurant ?De ....
  • Eetcafé in Stellendam

    Stellendam, Zuid-Holland
    CODE: PEKL 15.008 In het pittoreske toeristische vissersdorp Stellendam met zijn uitgestrek ....
  • RESTAURANTLOKATIE TE BOXTEL

    Boxtel, Noord-Brabant
    Het pand ligt op een gunstige locatie in Boxtel, te midden van een drukke passantenroute van het ....
  • Te koop: Restaurant in centrum IJmuiden

    IJmuiden, Noord-Holland
    Te koop in centrum van IJmuiden een modern ingericht restaurant. Het betreft hier een Thais re ....
  • Ter overname, super locatie Amsterdam Oud-Zuid

    Noord-Holland
    Ter overname op super locatie in Amsterdam Oud-Zuid, een horeca locatie van ca. 220 m2. Het bedrijf is in ....
  • Hotel omgeving Antwerpen, Belgie.

    Westmalle, Antwerpen
    Te overname aangeboden, heel leuk hotel met 13 kamers en appartement voor eigenaar, onder de rook ....
  • Te huur vergader- en congrescentrum Rijswijk/Den Haag

    Rijswijk, Zuid-Holland
    Te huur, op een prachtige locatie op het landgoed Overvoorde in Rijswijk, dit prachtige vergader ....
  • Te huur grote casco ruimte in Doetinchem

    Doetinchem, Gelderland
    Te huur een voormalig kantoorpand in het centrum van Doetinchem, tegenover het Stadhuis en op 20 ....
Nieuws
Restaurant De Veldkeuken in Culemborg is winnaar van de Puur Restaurantweek.

Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. 'Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit', aldus Ramon Beuk ambassadeur van de Puur Restaurant Week. Vandaag is De Veldkeuken, gelegen aan de Lek in Culemborg, uitgeroepen tot winnaar van de PUUR Restaurantweek.

Het Puurmenu van de Veldkeuken:
Tomaten-rozebottelsoep met walnoten-peterselietapenade, Gerookte merettefilet op hete bliksem van kweepeer & gebakken rode kool, Cheesecake met rode en zwartebessencoulis geserveerd met vanilleyoghurtroom. Kaasplankje met 3 soorten Hollandse kaas van dichtbij met Kletzenbrot uit eigen bakkerij & appelperenstroop van Kavel55.

Gebruik minimaal 6 tekens
Eijsink
Umenu
+ Food
+ Tip
NOORD HOLLANDSE HORECA BEURS
30 en 31 maart 2015
HORECA FOOD & INSPIRATIE HAR...
21 t/m 23 september 2015
GASTVRIJ ROTTERDAM
21 t/m 23 september 2015
VAKBEURS FOODSPECIALITEITEN
29 en 30 september 2015
BBB
05 t/m 07 oktober 2015
HORECABEURS NOORD NEDERLAND
12 oktober 2015
GASTRONOMIE 2015
09 en 10 november 2015
van 11:00 tot 19:00 uur van 11:00 tot 18:00 uur
HORECA EXPO GENT
15 t/m 19 november 2015
RECREATIE VAKBEURS GORINCHEM
23 t/m 25 november 2015
van 13:00 tot 21:00 uur
HORECA & FOOD INSPIRATIE GOR...
23 t/m 25 november 2015
van 13:00 tot 21:00 uur
HORECAVA
11 t/m 14 januari 2016
van 11:00 tot 18:00 uur
GASTRO_TEK
25 en 26 januari 2016
HORECAEVENTT
15 t/m 17 februari 2016
van 11:00 tot 18:00 uur
HORECABEURS GOES
07 t/m 09 maart 2016
INTERNORGA
11 t/m 16 maart 2016
PROWEIN 2016
13 t/m 16 maart 2016
HORECA & FOOD INSPIRATIE VEN...
21 t/m 23 maart 2016
van 13:00 tot 21:00 uur