Papa John’s verovert Nederland.

Papa John’s opent op 16 april een nieuwe vestiging op de Peperstraat 131 in Zaandam. Dit is voor de pizzaketen alweer de vijftiende vestiging in Nederland. Franchisenemer Salim El Yazidi opent de vestiging feestelijk. 

 

Na nieuwe vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Haarlem is nu Zaandam aan de beurt. Op 16 april zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij Papa John’s in Zaandam. Papa John’s deelt namelijk 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening. Hiermee hoopt Papa John’s ook Zaandam te veroveren met de beste kwaliteit pizza’s.

Franchisenemer Salim El Yazidi

“Ik kwam Papa John’s al vaak tegen in landen als Engeland, Spanje en de Verenigde Emiraten waar ze eigenlijk niet uit het straatbeeld weg te denken zijn. In Nederland waren er nog niet zoveel vestigingen, terwijl het écht de lekkerste en beste pizza’s zijn. Toen ik in Amsterdam een vestiging van Papa John’s tegenkwam wist ik het, ik wilde mijn eigen vestiging openen in Zaandam. Nu kan Zaandam ook kennis maken met de lekkerste pizza’s!”

Gewoon de beste pizza’s!

“Onze pizza’s zijn gewoon veel lekkerder dan anderen in de markt. Dat komt mede door onze dagverse producten die wij overigens zelf snijden, waar normaliter voorgesneden producten gebruikt worden. Deze verse producten in combinatie met ons verse deeg maakt de lekkerste pizza’s!”

Oefening baart kunst

“Ook training is belangrijk voor het leveren van de perfecte pizza. De dagen tot de opening gaan we dan ook volop oefenen. Uiteraard hebben wij dit al uitvoerig in andere vestigingen gedaan. Maar nu onze vestiging in Zaandam helemaal klaar is willen we niets aan het toeval overlaten.”

Betere ingrediënten, betere pizza!

Alleen de beste ingrediënten zorgen voor de beste pizza’s. Bij Papa John’s geldt dit voor ieder ingrediënt. De basis van de pizza is tevens de basis voor het succes van Papa John’s. Naast alle verse ingrediënten voor op de pizza, is ook het deeg vers. Door te blijven investeren in het product en de medewerkers, blijven de betere pizza’s bestaan.

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al vijftien vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.