Setz-Apart Specerijen van Horecakruiden.nl behaalt RiskPlazaAudit+

Goed nieuws voor restauranteigenaren, chef-koks en andere horeca ondernemers. Naast het FSSC 22000 certificaat heeft Setz-Apart Specerijen van Horecakruiden.nl ook het RiskPlazaAudit+ in ontvangst mogen nemen.

Certificering
Horecakruiden.nl voldoet aan alle eisen van het Food Safety System Certification (FSSC 22000), de eerste wereldwijde standaard voor de gehele voedingsmiddelenindustrie. Deze voedselveiligheidsnorm bewaakt de integrale keten van inkoop tot en met transport wat betreft voedselveiligheid.

RiskPlazaAudit+
Setz-Apart Specerijen van Horecakruiden.nl voldoet naast FSSC 22000, sinds mei 2017 ook aan de eisen van RiskPlazaAudit+. Met deze norm worden de grondstoffengevaren aantoonbaar geborgd volgens een ketengarantiesysteem. Dit betekent voor de klanten van Horecakruiden.nl enerzijds zekerheid, anderzijds simpelweg: minder administratieve rompslomp. Klanten hoeven bijvoorbeeld geen uitgebreide inkoopverificatie meer uit te voeren of analyses op te vragen. Een simpele vermelding van RiksPlazaAudit+ in het handboek is voldoende.

Kwaliteit

Wilt u alleen met de beste kruiden werken? Horecakruiden.nl zorgt daar voor. De kruiden- en specerijenspecialist beheerst elke stap in het productieproces, waarbij zij alle deelprocessen en productstappen met een geavanceerd systeem waarborgen. Met meer dan 50 jaar product- en smaakervaring en passie voor specialisme, wordt vakmanschap niet uit het oog verloren.
Vele klanten van Horecakruiden.nl zijn al overtuigd.

Gaat u voor zekerheid, kwaliteit en een betere basis? Bestel dan uw kruiden via Horecakruiden.nl.