Van technisch tot culinair – “Gastro_Tek 2018” in beurs- en congrescentrum Kalkar.

22 en 23 januari staan weer in het teken van hoteliers en gastronomen.

Het horecaseizoen loopt het hele jaar door. Trends en innovaties zetten in deze branche de toon – hotels, restaurants, groothandels, cafés, snackbars, sportcafés, feestorganisatoren evenals discotheken willen hun gasten altijd weer het nieuwste, modernste en beste bieden. Maar ook oude gewoontes en gebruiken blijven voortleven. De grensoverschrijdende vakbeurs Gastro_Tek vindt oplossingen op maat voor íedereen. Intensieve dialogen en professionele besprekingen met een persoonlijke touch staan ons ook in 2018 weer te wachten, dit jaar op maandag 22 en dinsdag 23 januari in het beurs- en congrescentrum Kalkar.
De 6.000 m2 aan expositieruimte bieden zowel Duitse als Nederlandse producenten, groothandels en leveranciers een toereikend platform om hun producten en diensten te presenteren. Van technisch tot culinair, bezoekers vinden hier alles wat ze nodig hebben. De focus ligt op POS-systemen, keukenapparatuur en hotelfaciliteiten evenals op food en drinken. Het aanbod rijkt van specialbieren en de nieuwste, hippe dranken, tot de lekkerste moderne hapjes evenals de al eeuwig geliefde basics als worst, kaas, etc. En dan het liefst afkomstig uit de prachtige regio waar wij gesitueerd zijn: De Nederrijn. Wie de mooiste hotelfaciliteiten graag op locatie wilt ervaren, is hier ook op de juiste plek. De behoefte naar maatwerk brengt de exposant en de bezoeker bij elkaar.
Gastro_Tek is dé place to be voor horecaprofessionals in het jaar 2018. Geregistreerde vakbezoekers hebben gratis toegang tot de beurs. Tickets en meer informatie zijn te vinden op www.gastro-tek.eu/nl.
Openingstijden Gastro_Tek 2018

Maandag 22 januari van 11:00 tot 19:00 uur.
Dinsdag 23 janauri van 11:00 tot 19:00 uur.

Locatie
Messe- und Kongresszentrum Kalkar (HanseHalle Kalkar)
– op het terrein van Wunderland Kalkar –
Griether St. 110-120
47546 Kalkar Duitsland

Contact

Carmen Sechtig- Projectmanager
carmen.sechtig@messekalkar.de
Tel. +49 (0) 2824/ 910 265
www.gastro-tek.eu