Wine Regions Event

Op woensdag 14 maart 2018, enkele dagen voor Prowein in Düsseldorf, vindt in Amsterdam een nieuw evenement plaats.
Het ‘Wine Regions Event’ is een gezamenlijk initiatief van Perswijn Magazine en Pitch Communicatie en PR. Op dit eendaagse event kunnen wijngebieden en kleine, opkomende wijnlanden hun wijnen presenteren aan de Nederlandse markt. Dit nieuwe wijnevent richt zich op importeurs, retailers, sommeliers, chefs, inkopers en journalisten. Kijk voor de algemene info op: www.wineregionsevent.com

Wine Regions Event
Zowel Perswijn Magazine als Pitch PR zien een groeiende behoefte van gespecialiseerde en opkomende wijngebieden om hun wijnen in Nederland te presenteren. Anderzijds zijn de agenda’s van wijnprofessionals altijd erg vol door de vele proeverijen, initiatieven van importeurs en vakbeurzen. Dit geeft aanleiding om begin volgend jaar de krachten te bundelen. Inmiddels zijn er goede contacten met interessante en opkomende wijngebieden, zowel binnen Europa als in nieuwere wijncontinenten.
Ook importeurs uit Nederland hebben de mogelijkheid hun wijnen te presenteren als zelfstandige exposant. Dit kan voor een bepaalde regio of in samenwerking met een andere deelnemer van een bepaald wijngebied.

Uw contactpersoon bij Perswijn is Petri Houweling (petri@wijnpers.nl) Op verzoek sturen wij u een gedetailleerde brochure met alle relevante informatie.