2 tickets naar Ibiza voor Horeca-ondernemers

Horeca Vizier is opnieuw partner van de Nederlandse Horeca Prijzen. Uniek aan deze verkiezing is dat er in ieder gemeente van Nederland titels te winnen zijn. Een titel in jouw gemeente winnen is de manier om te laten zien dat horeca-medewerkers bij jou moeten komen werken en kan positieve aandacht en nieuwe gasten opleveren. Meld je nu aan voor de verkiezing en win met jouw horeca-gelegenheid 2 tickets naar Ibiza

Titels per gemeente, per provincie en landelijk

Vanaf 1 oktober aanstaande kan er gestemd worden op horeca-gelegenheden in de volgende categorieën;

  • Restaurant van het Jaar
  • Cafe van het Jaar 
  • Cafetaria van het Jaar
  • Koffiezaak van het Jaar
  • Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar

Jullie kunnen je horeca-gelegenheid nu gratis aanmelden voor de verkiezing via www.horeaprijzen.nl zodat er straks op jullie gestemd kan worden. In de gemeente en per provincie worden de winnaars bepaald door het publiek. Een vakjury kiest de landelijke winnaars per categorie.

Waardevolle titel voor jullie horeca-gelegenheid

Gasten die stemmen kunnen cijfers geven voor criteria als gastvrijheid, ambiance en prijs/kwaliteitverhouding. De titel in julie gemeente is zeer waardevol voor horeca-gelegenheden omdat ze aandacht, publiciteit en vaak nieuwe gasten opleveren.

Zelfde organisatie als de Musical Awards

De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Zij organiseren de verkeizing in samenwerking met partners zoals Horeca Vizier. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards en De KVK Innovatie Top 100.

Meld nu jullie horeca-gelegenheid aan via www.horecaprijzen.nl