Aanmelden voor Vakjury Awards geopend

Bij de Nederlandse Horea Prijzen worden dit jaar 5 Vakjury Awards uitgereikt en wel in de volgende categorieën;

  • Restaurant van het Jaar
  • Cafe van het Jaar 
  • Cafetaria van het Jaar
  • Koffiezaak van het Jaar
  • Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar

Criteria Vakjury

Wil je in aanmerking komen voor een Vakjury Award in jouw categorie? Stuur dan nu een mail naar vragen @ horecaprijzen.nl met als onderwerp “Vakjury Award Aanmelding”. Licht in je mail toe in welke categorie jullie deelnemen, licht toe waarom jullie in aanmerking moeten komen voor een Vakjury Award (wat is er bijzonder/uitzonderlijk aan jullie?), vergeet niet jullie naam en adres te vermelden en ook de link naar jullie website! 

Let op: je kunt alleen in aanmerking komen voor een vakjuryprijs als je bij de publieksronde uiteindelijk minimaal 30 bevestigde stemmen behaalt.

Waardevolle titel voor jullie horeca-gelegenheid

Gasten die stemmen kunnen cijfers geven voor criteria als gastvrijheid, ambiance en prijs/kwaliteitverhouding. De titel in julie gemeente is zeer waardevol voor horeca-gelegenheden omdat ze positieve aandacht, publiciteit en vaak nieuwe gasten opleveren.

Organisatie

De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Zij organiseren de verkeizing in samenwerking met partners zoals Horeca Viezier. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards en De KVK Innovatie Top 100.

Meld nu jullie horeca-gelegenheid aan via https://www.horecaprijzen.nl/vakjury