Adverteren

Doelgroep:
De krant HorecaVizier richt zich op de huidige en toekomstige ondernemers en medewerkers in de Horeca, die geïnteresseerd zijn in zakelijk nieuws, nieuwe producten,toeleveranciers, regelgeving, belastingtips, bijzondere horecabedrijven, vacatures, interviews met vakprofessionals, columns en Horecanieuws.
Het onderscheidend vermogen van het horecamagazine HorecaVizier is het totale Horeca aanbod onroerend goed van Horecabedrijven in binnen en buitenland van alle Horecamakelaars.
Het continue wisselende aanbod van in de regio te koop staande Horecabedrijven en de diversiteit van de redactionele formule zorgen ervoor dat de krant Horecavizier door de Horecaondernemer en Horecamedewerkers één van de best gelezen horecabladen in Nederland is.

Verspreiding:
Verspreiding van het horecablad Horeca Vizier geschiedt 6x per jaar gratis in een maandelijkse oplage van 17.000 exemplaren.  Deze worden rechtstreeks aan de horecaondernemers in Nederland, variërend van Café tot Restaurant en van Hotel tot Cafetaria verzonden.
Daarnaast worden er tussen de 2.000 en 5.000 exemplaren van het horecavakblad HorecaVizier uitgedeeld aan de bezoekers van bijna alle Horecabeurzen in Nederland.

Redactionele formule:
De maandelijkse inhoud van de krant HorecaVizier bestaat o.a. uit: Interview met een bekende Nederlander, De andere Horeca, Bedrijven in ’t Vizier, Over de grens, Hotelrecensie, Zakelijk nieuws, Belastingtips, De 20, Voor U Uitgelicht, Diverse columns, Horecanieuws, Juridisch & Advies, iedere maand een ander Thema en het complete aanbod van Horeca onroerend goed in binnen- en buitenland van alle Horecamakelaars en privé verkopende Horecaondernemers.

Ondersteuning:
Het vakblad Horecavizier wordt ondersteund door de website www.horecavizier.nl en de website www.horecasite.nl . Deze site heeft meer dan 26.000 bezoekers per maand met ruim 15 bekeken pagina’s per bezoek. Tezamen vormen ze hiermee het grootste Horecaplatform van Nederland.

Adverteren:
In het horecablad HorecaVizier of op de websites www.horecavizier.nl, www.horecasite.nl Of combinaties hiervan.
Heeft u geen advertentie of banner: Wij kunnen deze kosteloos voor u opmaken. U advertentie kunnen we ook ondersteunen met een redactioneel artikel.
Wilt u informatie over het adverteren op internet of in de krant Horecavizier?
Vul onderstaande formulier in een wij nemen z.s.m. contact met u op.