Ambiente 2024: Bloei en opmerkelijke hoogtepunten in het HoReCa Segment

Ambiente, wereldwijd erkend als dé toonaangevende vakbeurs voor consumentengoederen, consolideert zijn positie als wereldmarktleider in huishoudelijke, tafel- en keukenartikelen in 2024. Een cruciale focus ligt op het HoReCa segment, dat zich richt op innovatieve cateringconcepten voor de internationale contractbranche.

2023 Ambiente-Dining

De nadruk op HoReCa is van eminent belang, omdat het fungeert als een vooraanstaand platform voor het front-of-house bedrijf in de horeca, geleidelijk uitgegroeid tot een substantieel onderdeel van de beurs. Het faciliteert ontmoetingen tussen restaurateurs, HoReCa-ondernemers en leveranciers van diverse producten, variërend van tafelgerei tot keukenapparatuur en andere benodigdheden. Dit stimuleert nieuwe zakelijke mogelijkheden en synergiën in de sector.

2023 Ambiente-Dining

Bezoekers kunnen tevens deelnemen aan een op maat gemaakt randprogramma in de HoReCa Academy. Dit programma omvat lezingen en presentaties van gerenommeerde experts in de horeca-industrie, die de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector belichten. Op deze manier blijven professionals in de horeca actueel en vergaren ze waardevolle inzichten.

2023 Ambiente Dining

Een ander hoogtepunt is de inauguratie van Hotelier’s Day, een speciale dag gewijd aan hoteliers, restaurateurs, koks en F&B-managers. Deze dag biedt trendtours in zowel het Duits als het Engels, waarbij deelnemers de kans krijgen exposantenstands te bezoeken die relevant zijn voor de horecasector.

Bekende namen zoals BHS Tabletop, RAK Porcelain, Steelite en Villeroy & Boch zullen schitteren in de HoReCa-hal (hal 11).

Meer informatie en een volledig overzicht van alle (HoReCa) exposanten is te vinden op www.ambiente.messefrankfurt.com.

Ambiente vindt plaats van 26 tot en met 31 januari 2024 in Frankfurt am Main.

2023 Ambiente Dining