Sterrenchef Soenil Bahadoer kookt in pop-up restaurant GAST

Sterrenchef Soenil Bahadoer kookt in pop-up restaurant GAST

Unieke locatie, bijzonder thema, sensationele smaken

GAST is een gloednieuw pop-up restaurant in de Mariakapel in Den Bosch, waar de meest toonaangevende Brabantse chefs, verenigd in Noord-Brabant Culinair (NBC), dit jaar de sterren van de hemel gaan koken. Op 16 februari vindt het allereerste pop-up evenement in GAST plaats: Soenil loves Vincent.

Twee Michelinsterrenchef Soenil Bahadoer van restaurant De Lindehof** in Nuenen is de eerste chef die pop-upt in GAST. Dat doet hij met een speciaal thema: Soenil loves Vincent. 2 meesters uit Nuenen die allebei mensen weten te raken met hun werk en die allebei vol passie, strijd, toewijding en volharding hun roeping hebben gevolgd.

Koken zoals Van Gogh schilderde
Tijdens Soenil loves Vincent staat dit thema centraal. Zowel in de gerechten die Soenil Bahadoer serveert als in de entourage in de prachtige Mariakapel op het voormalige GZG-terrein in de binnenstad van Den Bosch. Deze kapel is omgebouwd tot een sfeervol restaurant waarbij chefs koken op de plek van het altaar. De oorspronkelijke elementen en sfeer van de kapel zijn hierbij bewaard gebleven. Dat maakt GAST tot een sensationele plek.

Soenil Bahadoer: “Koken op het altaar van een voormalige kerk, dat moet een speciaal gevoel geven. Binnenkort ga ik het ervaren in het gloednieuwe pop-up restaurant GAST. In een oude kerk dus. Een bijzondere locatie, een bijzonder evenement. Ik ga koken zoals Vincent van Gogh schilderde, wat een uitdaging. Ik beloof in elk geval gerechten waar de smaak vanaf spat. Ik heb er zin in!”

Lindehof** gesloten
Voor liefhebbers van sterrenchef Soenil Bahadoer is dit een extra mooie gelegenheid om van zijn kookkunsten te genieten. De Lindehof is op dit moment namelijk gesloten vanwege een verbouwing.

Uitgebreid programma
Brabant is in 2018 ‘Europees regio van de gastronomie’. In dat kader volgen er dit jaar nog meer smaakmakende evenementen in GAST. Op 1 maart wordt hierover tijdens een speciale bijeenkomst meer bekend gemaakt door NBC en GAST.

Voor de lunch op 18 februari zijn nog enkele plekken beschikbaar. Voor meer informatie over het arrangement en reserveringen zie www.genietenbijgast.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *