Ontmoet, proef en ervaar Gastvrij Rotterdam

Ontmoet, proef en ervaar Gastvrij Rotterdam

De zevende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 500 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand.

Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca geeft u een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten.

Gastvrij Rotterdam is de vakbeurs voor horecaprofessionals.Gedurende drie dagen staat Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Gastvrij Rotterdam richt zich voornamelijk op de horecabranche in het midden- en hoogsegment, zoals chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, cafés, snackbars, lunchrooms en managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector. | Foto © Charles Batenburg

U kunt genieten  van een uitgebreid programma met ruim 150 onderdelen waaronder topwedstrijden zoals de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or, the Grand Finale Oyster Opening World Cup, het Glazen Kalf, the Gaia Green Awards, de Young Chef Award, kookdemonstraties door topchefs en wijn- & bierproeverijen. Ook bent u welkom in de verschillende themapaviljoens op de beursvloer.

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u dit gastronomische platform niet missen!

Registreer via deze link uw gratis kaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *