Award Festival Nederlandse Horeca Prijzen groot succes

Op maandag 20 januari zijn alle gemeente- en provinciewinnaars van de Nederlandse Horeca Prijzen gehuldigd tijdens een fantastisch Award Festival in Studio’s Aalsmeer. Ook heeft de deskundige vakjury de landelijke winnaars bekend gemaakt. De landelijke winnaars en eindstand per provincie en gemeente staan nu op de website

“Het Award Festival was een fantastische afsluiting van een succesvolle verkiezing. Meer dan 115.000 mensen stemden op hun favoriete horecagelegenheid. Alle trotse winnaars hebben er samen met de DJ’s van 538, The Voice of Holland finaliste Kim de Boer, Jan Versteegh, voormalig Miss Nederland Nicky Opheij en Kim Kötter een enorm feest van gemaakt,” aldus Annemiek During van Vote Company. De foto’s van het Award Festival zijn hier te vinden.

Vote Company organiseerde de eerste editie van de Nederlandse Horeca Prijzen in samenwerking met Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier, Studio’s Aalsmeer, de DJ’s van Radio 538, UnitedConsumers, Schweppes, Foodclicks, Koffietje.nl en Duchess.