BierTalent lanceert Back 2 Business biertraining

Deze week lanceert BierTalent een compacte in-house biertraining van twee uur. Zo kan iedere horeca-medewerker flitsend uit de startblokken schieten nu het licht voorzichtig op groen gaat. Naast leerzaam is de training ook leuk. Perfect om het groepsgevoel binnen het team weer op te bouwen.

Nu de terrassen voorzichtig open mogen en er zicht is op verdere opening van de horeca, is het de hoogste tijd om horeca-personeel te trainen, ook op het gebied van bierverzorging. De gast verwacht immers een echte bierbeleving, beter dan hij thuis kan ervaren. Maar zijn horecamedewerkers daar klaar voor? Is de bierkennis nog up to date, of is die wat roestig geworden door het lange niets doen? Zijn de leidingen gespoeld?

De Back 2 business biertraining is een training van twee uur op locatie om het maximale uit het komende terrasseizoen te halen. We behandelen de belangrijkste biertrends, vertellen meer over lente en zomerbieren en geven tips en tricks rond bierverzorging en gastvrijheid. Alles om de gast weer een heerlijk gevoel van welkom te laten beleven. 

En het mooiste is, de training kan kosteloos zijn. Want dat de horeca het nu niet breed heeft, begrijpen we als geen ander. BierTalent biedt de Back to Business Biertraining ter waarde van € 350 gratis aan bij afname van twee BierTalent strippenkaarten (goed voor twintig losse aanmeldingen voor een reguliere BierTalent training). Het vergroten van kennis en vaardigheden is immers het instrument bij uitstek om personeel te motiveren en te binden. Als bonus factureert BierTalent de strippenkaarten zelfs pas in september en november 2021. Laten we eerst maar weer eens die taps laten stromen en de kassalade gevuld krijgen!

Meer informatie over de training en inschrijven vind je op www.biertalent.nl/back-to-business-biertraining/