
Al 65 jaar de horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. De bezoeker van Horecava is een professional die blijft innoveren en altijd op zoek is naar de nieuwste trends op het gebied van food, drinks, design en techniek. Een bezoeker van Horecava is een horecaliefhebber met hart voor haar vak, voor haar zaak en voor de branche. Daarnaast zijn de bezoekers van Horecava beslissers met durf en visie. Horecava is voor hen niet zo maar een uitje. Horecava is de start van het nieuwe horecajaar en de plek om daar de juiste producten en leveranciers bij te vinden.
HorecaEvenTT telt ieder jaar meer dan 500 exposanten en ieder jaar bezoeken 15.000 horecaondernemers ons over 3 beurs dagen, hiermee is HorecaEvenTT ook dé enige Horecabeurs in Noord en Oost Nederland. De kracht van HorecaEvenTT is dat bijna alle horecaondernemers uit het noorden en oosten van Nederland alleen HorecaEvenTT bezoeken.
Sinds de laatste jaren wordt HorecaEvenTT meer en meer intressant voor horeca ondernemers niet alleen uit Nederland maar ook uit Duitsland en België.
HorecaEvenTT Biedt:
- Sterk ontmoetingsplatform voor Noord-Nederland
- Breed scala aan regionale- en landelijke exposanten
- In drie dagen tijd veel contacten leggen
- Naast de prachtige ambiance heerst er een gemoedelijke sfeer
- Sterke beurs waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten
- De kracht van HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen

Niemand kan ProWein evenaren. Meer dan 6.600 exposanten presenteren 295 groeiende regio’s in 60 landen op de belangrijkste wijn- en sterke drankbeurs ter wereld. De exposanten zullen hun nieuwste producten meenemen – van hippe bag-in-box tot volwassen Champagnes.
Omdat de wijnwereld veel meer is dan alleen een wijnjaar. Vandaag bepalen uitzonderlijke kwaliteiten, marketingconcepten en een intelligent geassembleerde portfolio wat succesvol is. U zult al deze perfect georganiseerd vinden op slechts één locatie bij ProWein.

De Noord-Hollandse Horecabeurs geeft antwoord op de steeds terugkerende vraag naar een kwalitatieve, regionale vakbeurs voor horecaprofessionals. In de reacties op dit grootschalige evenement klinkt elk jaar dan ook de boodschap door dat u bij ons lekker nuchter en op z’n Noord-Hollands zaken kunt doen.

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.
Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.
Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! Zorg dat u het niet mist!

BBB Maastricht is dé plek waar de horecaprofessional uit Zuidoost Nederland en Belgisch Limburg aanwezig is. BBB Maastricht is een kwaliteitsbeurs en biedt naast een hoop netwerkmogelijkheden en gezelligheid, een bomvol programma aan proeverijen, kook battles, masterclasses en meer.
Een absolute must voor de horecaleveranciers- ondernemers- en professionals!