Calendar

sep
18
ma
Gastvrij Rotterdam @ Ahoy Rotterdam
sep 18 @ 10:00 am – sep 20 @ 6:00 pm
Gastvrij Rotterdam @ Ahoy Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! De achtste editie vindt plaats van 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy. Zorg dat u het niet mist!

okt
2
ma
Vakbeurs Foodspecialiteiten al 30 jaar een begrip op de Nederlandse markt! @ Expo Houten
okt 2 – okt 3 hele dag
Vakbeurs Foodspecialiteiten al 30 jaar een begrip op de Nederlandse markt! @ Expo Houten

Reeds 30 jaar is de vakbeurs Foodspecialiteiten een groot begrip bij ondernemers die willen werken met alleen de mooiste en beste producten. Van oorsprong mag de beurs dan begonnen zijn als kaasbeurs voor kaaswinkeliers, in de loop der tijd is de beurs geëvolueerd naar dé beurs voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en noem maar op wat al meer.

De beursvloer is voor bezoekers geopend van 13:00 tot 22:00 uur.

okt
9
ma
BBB Maastricht @ MECC
okt 9 – okt 11 hele dag
BBB Maastricht @ MECC

BBB Maastricht is dé plek waar de horecaprofessional uit Zuidoost Nederland en Belgisch Limburg aanwezig is. BBB Maastricht is een kwaliteitsbeurs en biedt naast een hoop netwerkmogelijkheden en gezelligheid, een bomvol programma aan proeverijen, kook battles, masterclasses en meer.

Een absolute must voor de horecaleveranciers- ondernemers- en professionals!

jan
8
ma
Horecava @ rai Amsterdam
jan 8 – jan 11 hele dag
Horecava @ rai Amsterdam

Al 65 jaar de horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. De bezoeker van Horecava is een professional die blijft innoveren en altijd op zoek is naar de nieuwste trends op het gebied van food, drinks, design en techniek. Een bezoeker van Horecava is een horecaliefhebber met hart voor haar vak, voor haar zaak en voor de branche. Daarnaast zijn de bezoekers van Horecava beslissers met durf en visie. Horecava is voor hen niet zo maar een uitje. Horecava is de start van het nieuwe horecajaar en de plek om daar de juiste producten en leveranciers bij te vinden.

wine Professional
jan 8 – jan 10 hele dag
wine Professional

Wine Professional vindt plaats gedurende de eerste drie dagen van de Horecava. Traditiegetrouw is de locatie wederom de Europafoyer in Amsterdam RAI. De beurs wordt geopend met de jaarlijkse uitreiking van de Diamond Awards  in Hotel De L’Europe te Amsterdam.

feb
5
ma
HorecaEventt Leeuwarden @ WTC Expo Leeuwarden
feb 5 – feb 7 hele dag

​HorecaEvenTT telt ieder jaar meer dan 500 exposanten en  ieder jaar bezoeken 15.000 horecaondernemers ons over 3 beurs dagen, hiermee is HorecaEvenTT ook dé enige Horecabeurs in Noord en Oost Nederland. De kracht van HorecaEvenTT is dat bijna alle horecaondernemers uit het noorden en oosten van Nederland alleen HorecaEvenTT bezoeken.

Sinds de laatste jaren wordt HorecaEvenTT meer en meer intressant voor horeca ondernemers niet alleen uit Nederland maar ook uit Duitsland en België.

HorecaEvenTT Biedt:

  • Sterk ontmoetingsplatform voor Noord-Nederland
  • Breed scala aan regionale- en landelijke exposanten
  • In drie dagen tijd veel contacten leggen
  • Naast de prachtige ambiance heerst er een gemoedelijke sfeer
  • Sterke beurs waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten
  • De kracht van HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen