
HorecaEvenTT telt ieder jaar meer dan 500 exposanten en ieder jaar bezoeken 15.000 horecaondernemers ons over 3 beurs dagen, hiermee is HorecaEvenTT ook dé enige Horecabeurs in Noord en Oost Nederland. De kracht van HorecaEvenTT is dat bijna alle horecaondernemers uit het noorden en oosten van Nederland alleen HorecaEvenTT bezoeken.
Sinds de laatste jaren wordt HorecaEvenTT meer en meer intressant voor horeca ondernemers niet alleen uit Nederland maar ook uit Duitsland en België.
HorecaEvenTT Biedt:
- Sterk ontmoetingsplatform voor Noord-Nederland
- Breed scala aan regionale- en landelijke exposanten
- In drie dagen tijd veel contacten leggen
- Naast de prachtige ambiance heerst er een gemoedelijke sfeer
- Sterke beurs waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten
- De kracht van HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen

Horecabeurs Goes is dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme, met alles onder één dak. Van lokaal geproduceerde (streek)producten en horecavakwedstrijden tot speciale dranken en grootkeuken apparatuur. Ook dit jaar zal de beurs sfeervoller zijn dan ooit met ruimte voor 10.000 m2 beursoppervlakte verdeeld over de Noordzeehal en de Westerscheldehal.

Niemand kan ProWein evenaren. Meer dan 6.600 exposanten presenteren 295 groeiende regio’s in 60 landen op de belangrijkste wijn- en sterke drankbeurs ter wereld. De exposanten zullen hun nieuwste producten meenemen – van hippe bag-in-box tot volwassen Champagnes.
Omdat de wijnwereld veel meer is dan alleen een wijnjaar. Vandaag bepalen uitzonderlijke kwaliteiten, marketingconcepten en een intelligent geassembleerde portfolio wat succesvol is. U zult al deze perfect georganiseerd vinden op slechts één locatie bij ProWein.

De Noord-Hollandse Horecabeurs geeft antwoord op de steeds terugkerende vraag naar een kwalitatieve, regionale vakbeurs voor horecaprofessionals. In de reacties op dit grootschalige evenement klinkt elk jaar dan ook de boodschap door dat u bij ons lekker nuchter en op z’n Noord-Hollands zaken kunt doen.

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.
Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.
Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! De achtste editie vindt plaats van 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy. Zorg dat u het niet mist!

Reeds 30 jaar is de vakbeurs Foodspecialiteiten een groot begrip bij ondernemers die willen werken met alleen de mooiste en beste producten. Van oorsprong mag de beurs dan begonnen zijn als kaasbeurs voor kaaswinkeliers, in de loop der tijd is de beurs geëvolueerd naar dé beurs voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en noem maar op wat al meer.
De beursvloer is voor bezoekers geopend van 13:00 tot 22:00 uur.

BBB Maastricht is dé plek waar de horecaprofessional uit Zuidoost Nederland en Belgisch Limburg aanwezig is. BBB Maastricht is een kwaliteitsbeurs en biedt naast een hoop netwerkmogelijkheden en gezelligheid, een bomvol programma aan proeverijen, kook battles, masterclasses en meer.
Een absolute must voor de horecaleveranciers- ondernemers- en professionals!

Al 65 jaar de horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. De bezoeker van Horecava is een professional die blijft innoveren en altijd op zoek is naar de nieuwste trends op het gebied van food, drinks, design en techniek. Een bezoeker van Horecava is een horecaliefhebber met hart voor haar vak, voor haar zaak en voor de branche. Daarnaast zijn de bezoekers van Horecava beslissers met durf en visie. Horecava is voor hen niet zo maar een uitje. Horecava is de start van het nieuwe horecajaar en de plek om daar de juiste producten en leveranciers bij te vinden.

HorecaEvenTT telt ieder jaar meer dan 500 exposanten en ieder jaar bezoeken 15.000 horecaondernemers ons over 3 beurs dagen, hiermee is HorecaEvenTT ook dé enige Horecabeurs in Noord en Oost Nederland. De kracht van HorecaEvenTT is dat bijna alle horecaondernemers uit het noorden en oosten van Nederland alleen HorecaEvenTT bezoeken.
Sinds de laatste jaren wordt HorecaEvenTT meer en meer intressant voor horeca ondernemers niet alleen uit Nederland maar ook uit Duitsland en België.
HorecaEvenTT Biedt:
- Sterk ontmoetingsplatform voor Noord-Nederland
- Breed scala aan regionale- en landelijke exposanten
- In drie dagen tijd veel contacten leggen
- Naast de prachtige ambiance heerst er een gemoedelijke sfeer
- Sterke beurs waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten
- De kracht van HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen