Culinair evenement in de moestuin van restaurant de Dyck

Op 1 en 2 juli 2023 organiseert restaurant de Dyck alweer de vierde editie van Dyckland FSTVL! Letterlijk ín en om de grootse moestuin, van het recent met een Groene Michelinster bekroonde restaurant de Dyck, worden de heerlijkste gerechten tijdens een walking lunch of walking dinner geserveerd.


Wat kun je verwachten?
Te midden van de groenten, kruiden en fruit in en om de moestuin geniet je van de creaties van chef Martijn Koeleman en van de heerlijke bijpassende dranken. Terwijl de (live) muziek speelt kun je gezellig neerploffen onder de stretchtent of in de stijlvolle zithoeken in de boomgaard. 

Ervaar de bijzondere vriendschap tussen agrariër en chef
Boer Reinier Kempenaar gooide 12 jaar geleden het roer om en bedacht het concept van de Dyck. Het is zijn missie om op een eerlijke en authentieke manier de landbouw en de Hollandse producten van eigen akkers en moestuin dichter bij de consument te brengen. Een duurzame werkwijze en zelfvoorzienendheid staan hierin centraal. Sinds 2020 wordt Reinier in zijn missie bijgestaan door chef Martijn Koeleman en fermentatie-expert Ruben Oosterhof. Naarmate ze gezamenlijk de filosofie van de Dyck nóg verder aanscherpten is ook de kookstijl verschoven van klassiek naar meer experimenteel. De akkers en de in 2015 aangelegde – inmiddels 5000 m2 grote – moestuin en de boomgaard vormen de vruchtbare voedingsbodem voor de Dycks Moestuinmenu dat regelmatig wisselt, omdat de samenstelling afhankelijk is van de oogst en van de fermentatievoorraad. Recent ontving de Dyck een Groene Michelinster.

Praktische informatie

1 juli: Dyckland FSTVL | 6 gangen walking dinner vanaf 17.30 uur
2 juli: Dyckland FSTVL | 6 gangen walking lunch vanaf 12.00 uur


Een basis ticket bestaat uit een zesgangen vegetarisch Moestuinmenu inclusief welkomstcocktail en brood met kruidenolie. Dranken reken je op de dag zelf af.
Basis ticket € 55,-
Basis ticket + supplement vis OF vlees 

€ 59,- 
Basis ticket + supplement vis EN vlees 

€ 62,-

Het reserveren van kaarten is t/m 24 juni mogelijk via deze link: www.dedyck.nl/dyckland-fstvl/

de Dyck

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge

info@dedyck.nl

+31 172 500 590