Eindelijk weer live.

Van 11 tot en met 15 februari 2022 is het zo ver en opent de Ambiente weer haar deuren. De beurs staat bekend als vooruitstrevend business platform en haar Dining segment is wereldleider in tafel-, keuken- en huishoudproducten en tevens een belangrijke marktplaats voor HoReCa.

Copyright © Messe Frankfurt / Marc Jacquemin

Van innovatieve gastronomieconcepten tot de inrichting van grote projecten, in hal 6.0 tonen tal van bedrijven nieuwe producten, spannende perspectieven, diepgaande inzichten en een overzicht van de nieuwste markt- en designontwikkelingen. Daarnaast brengt de HoReCa Academy met tal van lezingen de bezoeker op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en internationale trends rond het thema gastvrijheid. Onder de exposanten treft de bezoeker naast de Nederlandse bedrijven Sier Disposables, Barprofessional, Wegter Grootverbruik en Vermes ook internationale bedrijven als Villeroy & Boch, Sion Orfevres, Solex, Revol Procelaine, Steelite, Porland, Pordamsa, Kulson en WAS Germany.

2020 Ambiente

Hygiëneconcept voor een veilig beursbezoek

De veiligheid van alle exposanten, bezoekers, partners en medewerkers heeft voor de Messe Frankfurt de hoogste prioriteit. Daarom heeft de beursorganisatie een veiligheids- en hygiëneconcept ontwikkeld in samenwerking met de verantwoordelijke autoriteiten van de deelstaat Hessen en met aanbevelingen van het Robert Koch Instituut (het Duitse RIVM). Het concept wordt continue aangepast aan de actuele omstandigheden. Tot de huidige maatregelen behoren bijvoorbeeld een 100% toevoer van frisse lucht in de beurshallen, een royale inrichting van hallen en ingangen om de gewenste veiligheidsafstanden te bewaren, intensieve reinigingsmaatregelen, een aan de hygiëne aangepast cateringconcept en het dragen van mond- en neusbescherming. Meer informatie over het hygiëneconcept en over toegang tot het beursterrein is te vinden op ambiente.messefrankfurt.com/hygiene.

Copyright © Messe Frankfurt / Marc Jacquemin

Alle informatie over de exposanten, het randprogramma en het aanschaffen van een toegangskaart is te vinden op www.ambiente.messefrankfurt.com.