Ga verspilling tegen met online veilinghuis Orbis Auctions en biedt uw horeca inventaris een 2e leven.

In tijden waar duurzaamheid centraal staat gaan wij ons er met grote toewijding aan wijden om verspilling tegen te gaan. Dit doen we door gebruikte producten een tweede leven te bieden middels onze wereldwijde online veilingensite www.orbisauctions.com  

      Orbis Auctions is een betrouwbaar online veilingplatform, gevestigd in Oirschot. We zijn gespecialiseerd in het B2B, B2C én H2H veilen van machines, inventaris en goederen in verschillende industrieën waaronder metaal-en houtbewerking, horeca en de agrarische industrie.  

      Onze website biedt zowel klanten als kopers een aantrekkelijk platform waarop producten  op een laagdrempelige manier worden gepresenteerd.

Wij zijn een betrouwbare partner die staat voor topkwaliteit en service.  

      Het opbouwen van sterke en langdurige relaties  met onze klanten en kopers is het uitgangspunt van onze kernwaarden: transparantie, klantenservice  en ontzorging.

      Orbis Auctions maakt uitgebreide beschrijvingen van elk kavel en er wordt een groot aantal foto’s verstrekt. Door een duidelijk overzicht te creëren, worden onze klanten volledig geïnformeerd over de kavels van hun interesse. Eventuele vragen worden beantwoord voordat de veiling eindigt.

      Daarnaast worden bij elke veiling kijkdagen georganiseerd zodat de kavels op locatie te bezichtigen zijn.      

      Onze veilingsite maakt het vinden van de producten waar onze klanten naar op zoek zijn zo gemakkelijk mogelijk.  Door gebruik te maken van het zoekfilter krijgen zij direct een overzicht van ons actuele aanbod.       

Neem voor meer informatie contact met ons op:  info@orbisauctions.com