Hoe online voor extra omzet kan zorgen in december

De feestdagen staan voor de deur, een uitgelezen kans om extra omzet te creëren via het internet. Maar hoe pak je dit aan? Met de speciale workshop ‘Focus op de Feestdagen’, voor horecaondernemers, leer je o.a. hoe je (nieuwe) klanten je online kunnen vinden en hoe je het beste online kunt communiceren. Hiermee vergroot je de kans dat mensen jouw aanbod voor de feestdagen (beter) kunnen vinden én bestellen. Deze workshop wordt online gegeven, elke werkdag tussen 30 november en 11 december en deelname is gratis. Meld je snel aan via g.co/horecaworkshops . Hier vind je overigens ook onze andere online marketing webinars en 1-op-1 coachingsessies.

Tips om je gerechten mooi te fotograferen krijg je tijdens de speciale workshop foodfotografie, die Google in samenwerking met food fotografe Lucie Beck organiseert. Deze eenmalige sessie is gratis en wordt georganiseerd op dinsdag 1 december (10:45 – 12:15 uur). Aanmelden kan hier.

Kun je niet wachten en wil je nu al aan de slag? Bekijk alvast onze checklist; waarmee je via een aantal tips snel en makkelijk aan de slag kan om jouw online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten.