Marketing- en communicatiebureau Typhoon Hospitality breidt uit naar België

Typhoon Hospitality helpt de hospitality branche sinds 2012 met op maat gemaakte marketing en communicatie. Dat blijft niet onopgemerkt, want ook internationale klanten weten het marketing- en communicatiebureau steeds vaker te vinden. Omdat de vraag vanuit België blijft groeien, opent Typhoon Hospitality een kantoor in Antwerpen. Met de opening van het kantoor wil Typhoon Hospitality …

Sagardi Amsterdam introduceert: Esentzia Sagardi

Sagardi is hét adres voor de allermooiste producten uit het Baskenland op de best mogelijke manier bereid: op Sagardi’s zelf ontworpen, unieke Baskische grill. In de oorspronkelijke stijl die van generatie op generatie is overgegaan. Puur, eerlijk en zonder opsmuk, maar met veel liefde en vuur bereid. Om de culinaire schatten en rijke tradities van de geboortegrond te eren heeft Sagardi een nieuwe traditie …

Lukas Arends 25 jaar beëdigd makelaar-taxateur en 30 jaar horecamakelaar!

Op 13 november 1997 is Lukas Arends (Senior Horecamakelaar en register taxateur bij Arends Horecamakelaars BV te Hilversum) door de rechtbank Zwolle beëdigd als makelaar-taxateur. Inmiddels is deze beschermde titel niet meer wettelijk vastgelegd, maar het was wel aanleiding voor de NVM om dit 25 jarig jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Een afgevaardigde …

KHN: De grens is bereikt! De horeca gaat hélemaal niet dicht om 19:00 uur

Na ruim 20 maanden falend overheidsbeleid is de grens bereikt. Het draagvlak bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en horecaondernemers voor de coronamaatregelen is tot een nulpunt gedaald. De horeca accepteert het niet meer dat er nóg meer maatregelen over de sector worden afgekondigd. De rekening van het falende kabinetsbeleid wordt wederom bij het MKB en …

Jeroen en Marleen Brouwer verkopen sterrenrestaurant De Loohoeve en openen nieuw restaurant in Groningen

Eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer van sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo openen in het eerste kwartaal van 2022 hun nieuwe restaurant in de stad Groningen. Het restaurant, waarvan de naam later bekend gemaakt wordt, is gevestigd in de monumentale bijna 100 jaar oude Theresiakapel. De Loohoeve is verkocht en zal in de huidige vorm tot …

Rotterdam duurste stad voor een pannenkoek met suiker in Nederland

De herfst is onlangs begonnen en wat past daar nou beter bij dan een ouderwetse pannenkoek. Wie in Nederland een pannenkoek met suiker bestelt bij een pannenkoekenrestaurant, betaalt gemiddeld € 6,68 voor een pannenkoek. Dit blijkt uit onderzoek van Belvilla naar de gemiddelde prijzen van pannenkoekenrestaurants in de vijf grootste steden van Nederland. Wie denkt …

‘s Werelds eerste online koffieplatform TYPICA lanceert in Nederland

Vanaf 12 oktober is het internationale koffieplatform TYPICA in Nederland gelanceerd. Dit revolutionaire online initiatief maakt de weg vrij voor (kleinschalige) koffieproducenten en familiebedrijven om hoge kwaliteit groene koffiebonen op een duurzame manier te distribueren. Koffiebranders kunnen al vanaf één jute zak groene koffiebonen importeren. Ook hebben ze toegang tot exclusieve informatie over de koffieproducent …

Aanmelden voor Vakjury Awards geopend

Bij de Nederlandse Horea Prijzen worden dit jaar 5 Vakjury Awards uitgereikt en wel in de volgende categorieën; Restaurant van het Jaar Cafe van het Jaar  Cafetaria van het Jaar Koffiezaak van het Jaar Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar Criteria Vakjury Wil je in aanmerking komen voor een Vakjury Award in jouw categorie? Stuur dan nu een …

Dennis van Asselt nieuwe directeur Nederlands Frituurcentrum

Dennis van Asselt (42) is de nieuwe directeur van het Nederlands Frituurcentrum (Frituurcentrum). Van Asselt gaat aan de slag om het kennis- en innovatieplatform voor friturend Nederland verder de toekomst in te brengen. Ook gaat hij een rol spelen bij zaken die het Frituurcentrum uitvoert in opdracht van ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Van …

Meer dan 120 jaar horeca ervaring staat voor je klaar!

Efficiency Applicatie Zijn jouw personeelszaken goed geregeld? Het zijn hectische tijden, onder andere door het enorme personeelstekort in de sector. Het allerbelangrijkste is nu dan ook om efficiënt te werk te gaan! Bij Horecaadviesbureau.nl kunnen wij je helpen alles te bundelen in één handige gepersonaliseerde app. Zo is het mogelijk om alle relevante informatie, trainingen, …