home Uitgelicht De zoete sablé bodems van Pidy zijn de perfecte basis

De zoete sablé bodems van Pidy zijn de perfecte basis

Het zoete sablé taartje van Pidy, met een traditioneel geribbelde boord en een goudbruine kleur heeft een heerlijke knapperige structuur. Het gebakje heeft een authentieke en rustieke uitstraling en behoudt een stevige vorm en structuur wanneer het gevuld is. Uiterst geschikt voor een romige crème patissière, met daarop zalige gemarineerde aardbeien en geserveerd met een verfrissend glas Pimm’s of  sparkelende champagne. Pidy’s Zoete Sablé assortiment is beschikbaar in verschillende formaten gaande van afzonderlijke gebakjes tot grote taarten, wat voor flexibiliteit zorgt voor alle chefs.
Voor meer informatie: www.pidy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *