home Nieuw product ‘SideLabel’ Innovatieve en vernuft

‘SideLabel’ Innovatieve en vernuft

Samen met chef-kok Ingmar Ipema, van restaurant ‘The Harbour club’, gelegen in het Apollo Hotel Vinkeveen, heeft Info Food Labels een nieuw Haccp label ontwikkeld. De Sidelabel is speciaal gemaakt voor het coderen op gastronoom bakken, voor opslag in o.a. Au bain-marie en ladekoeling. Deze foodlabel isvoorzien van een lijm die geschikt is voor voeding, afgestemd op warme en koude temperaturen en zoals al onze producten makkelijk afwasbaar.

Ingmar vond het van belang dat ook de producten in au bain-marie en koelwerkbank herkenbaar moesten zijn voor zijn brigade. Hij werkte tot op heden met verschillende maten stickers, maar die waren vaak te klein enboden niet voldoende schrijfvlak voor datum, productnaam en omschrijving. Of ze  waren weer veel te groot zodat deze niet goed bleven zitten. Door de feedback van Ingmar en de ontwikkeling door Paul Duijnstee van InfoFoodlabels.com, voldoet de ‘SideLabel’aan al zijn wensen. We zijn blij dat we een mooi en werkzaam product hebben kunnen realiseren voor de collega’s, aldus Paul Duijnstee

voor meer info Paul Duijnstee | prd@infofoodlabels.com | 06-54292248 | www.infofoodlabels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *