Wanneer het echt bijzonder moet zijn.
Maxi macaron gevuld met vanillemousse, frambozen, lichees en Ispahan rozenblaadjes. Een topdessert, onderscheidend en heel erg lekker. Ispahan is de naam van een soort roos, hoewel het niet de traditionele rode is, waarvan de bloemblaadjes in het dessert toetreden. De beroemde Pierre Hermé kwam eigenlijk op deze smaakcombinatie frambozen lychees en rozenblaadjes. Ø 10 cm – 100 gram per stuk
Ispahan is de naam van een soort roos, hoewel het niet de traditionele rode is, waarvan de bloemblaadjes in het dessert toetreden. De beroemde Pierre Hermé kwam eigenlijk op deze smaakcombinatie frambozen, lichees en rozenblaadjes.
Wanneer u geïnteresseerd bent in de producten van Patisserie Unique vraag dan gratis monsters aan.
Info@patisserieunique.nl of telefonisch 035 588 23 95
Wanneer u echt alles wilt weten neem dan even de moeite om te registreren bij https://www.patisserieunique.nl/?register