home Nieuwsvideo's https://www.youtube.com/watch?v=JVUADnsO0iQ&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=JVUADnsO0iQ&feature=youtu.be

Geen grote budgetten voor marketing. Welkom in de wereld van het mkb. Maar hoe kan je dan toch iets creëren wat goed weergeeft wie je bent als merk? Hoe zet je een merkgevoel om in een videocampagne zonder groot budget? Voor deze moeilijke opgave stond Natasja Tammer, marketeer van Skanna Horeca Uitzendbureau. Skanna lanceert vandaag de videocampagne ‘This is the story of our brand (hospitality)’. Een video van 365 dagen in 365 seconden. Een ‘Ei van Columbus oplossing’, waarmee op een simpele maar krachtige wijze meer inhoud aan een brand wordt gegeven.

De schoonheid van ‘echte content’
“De werktitel was ‘This is the story of our brand’, want dit is wat je voelt als je bij ons werkt.” vertelt de enthousiaste Skander Rana, directeur van Skanna Horeca Uitzendbureau. “Binnen ons bedrijf delen we zoveel mooie, warme momenten met elkaar, maar ook minder leuke momenten. Hoe gaan we die allemaal onthouden? En ten tweede: Hoe kunnen we een campagne opzetten dat echt het gevoel weergeeft hoe het is om voor ons te werken? Het antwoord: maak een 1 seconde film van jouw moment van de dag en doe dit 1 jaar lang. Laat echte content het werk doen dus.” aldus Skander.

< https://youtu.be/JVUADnsO0iQ>

Terug naar de ‘wie’
“De beste manier om de gewenste merkbeleving te creëren is om je mensen echt te kennen.” vertelt Natasja. “Kijken naar wat hun kracht is, daarop vertrouwen en vanuit daar samen gaan bouwen. In deze campagne -en dat geldt trouwens altijd bij Skanna- telt iedereen mee en iedereen doet mee. Het is zo mooi om te werken vanuit ‘wie je bent’.”

Gastvrijheid wordt overal ter wereld anders beleefd. In Amerika gaat de horeca vaak om efficiency, terwijl in Azië de nadruk ligt op dienstbaar zijn. Wij willen het beste uit verschillende culturen combineren. De campagne gaat over gastvrijheid als manier van zijn. Gastvrijheid is geen vaardigheid die je kan aanleren, het zit in je DNA. We willen steeds meer laten zien wie wij zijn, in plaats van wat wij doen. En deze campagne laat dat glashelder zien: Het merk Skanna, hoe wij met veel verschillende mensen een mooi geheel vormen en hoe het is om met ons te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *