Eigenaar Joey de Kruijf en sommelier Tessy Geurds presenteren wijnen uit het assortiment van Central Park Voorburg

Op dinsdag 28 mei opent wijnbar Pierre par CP in hartje Den Haag, onder de vleugels van restaurant Central Park Voorburg. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met bedrijfsleider Tessey Geurds de voorraad van ruim 750 wijnen van Central Park toegankelijk voor elke wijnliefhebber. Het assortiment bestaat uit exclusieve én toegankelijke wijnen van over de hele wereld. Barbites en heerlijke gerechtjes van chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi maken de wijnervaring compleet.

Wijnbar Pierre par CP

Eigenaar en SVH Meestergastheer Joey de Kruijf presenteert bij Pierre par CP met trots een selectie uit de bijzondere wijnvoorraad van restaurant Central Park. Met kennis en gevoel voor sfeer schenkt hij samen met zijn team exclusieve wijnen, maar ook toegankelijke en moderne wijnen uit de mooiste streken. Denk daarbij aan een Pingus, Montrachet of een mooie champagne als Dom Perignon uit 1998. Maar ook toegankelijke wijnen zoals een frisse Grüner Veltliner staan op de kaart. De prijs per glas begint al bij € 4,25. En de meest kostbare? Dat hangt af van de keuze. Ook is het mogelijk een fles te kopen om mee naar huis te nemen.

Wine, food & coffee

Vanaf de lunch tot laat in de avond kunnen wijnliefhebbers genieten van het uitgebreide culinaire aanbod dat met liefde en kennis is samengesteld door chefs Tim Bood & Krisztian Parlagi. De menukaart bestaat uit een tiental kleine gerechten die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast zes-, acht- of tien gangenmenu te kiezen. De gerechten kunnen uiteraard ook à la carte worden besteld. Daarnaast staan er heerlijke bar bites op het menu, zoals oesters, kaviaar met blini’s, pata negra en meer lekkernijen.

Naast wijn zal Pierre par CP heerlijke koffie schenken van de Coffee Crafters. Maar ook voor een glas fris of een biertje kun je bij de wijnbar terecht. Pierre zal in de toekomst leuke events organiseren en diverse concepten lanceren, zoals gezellige champagne tastings of een te gekke high wine in de middag.

Opening

Op 28 mei opent Pierre par CP haar deuren op de Haagse Denneweg. Om dit te vieren worden de eerste twee weken tussen 16:00 en 18:00 uur heerlijke amuses aangeboden. Op 6 juni krijgen de gasten een mooie glas van het huis.

Van 28 juli tot 4 augustus wordt de inrichting van Pierre par CP aangepast door de Rotterdamse interieurontwerper Jeroen Smeele. Die week is de wijnbar wegens verbouwing gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *