home Uitgelicht Nederlands familiebedrijf Van Strien raakt harten met Cupido verpakkingen

Nederlands familiebedrijf Van Strien raakt harten met Cupido verpakkingen

Al 81 jaar worden de koeken van Van Strien met zorg, liefde en passie bereid. En dat proef je terug in ieder koekje. Het is dan ook niet voor niets dat Van Strien binnen de bakkersbranche bekend staat als de toonaangevende banketbakker van ambachtelijke koekjes. Toch bleken de koeken onzichtbaar voor vele fans. “Onze koekjes vallen zeker op qua smaak, maar nog lang niet genoeg in de schappen. Om evenveel aandacht en liefde te schenken aan het bakken van onze koekjes als aan onze fans, hebben we de verpakking in een nieuw jasje gestoken. Deze sluit nu beter aan bij waar wij als familiebedrijf voor staan.”, vertelt Els van Strien, hoofd Verkoop en Marketing bij Van Strien.

Een nieuw jasje
Het Nederlandse familiebedrijf ontvangt al jarenlang enthousiaste mailtjes van consumenten die kennis hebben gemaakt met de koekjes van Van Strien. Hoewel het merk befaamd is in de banketbakkers wereld, stuiten consumenten nog net iets te vaak per toeval op de koekjes. De nieuwe verpakkingen van Van Strien brengen hier verandering in. Door een mix van sprekende, warme kleuren, klassieke details en authentieke beelden stralen de verpakkingen uit waar Van Strien voor staat: de warmte van een lange familietraditie en de liefde voor het ambacht van koekjes bakken Met de tot verbeelding sprekende én opvallende verpakkingen zijn de Van Strien koekjes niet alleen lekker om van te genieten, maar ook een plezier om naar te kijken.

Cupido-effect
De nieuwe verpakkingen zijn zo ontworpen dat ze het Cupido-effect reflecteren: één hap van de koekjes van Van Strien en je bent verkocht! De verpakkingen bevatten naast een afbeelding van de koekjes ook uitklapbare vleugeltjes aan de zijkant van de doos, die de hoofdrolspeler van de huisstijl vertegenwoordigen: Cupido. Want de koeken zijn verleidend en verslavend; je raakt er hopeloos aan verslingerd! De nieuwe verpakkingen vervangen vanaf 26 augustus de oude versies op het schap. Vanaf eind oktober zijn de koekjes van Van Strien alleen nog te herkennen aan de kleurrijke hartendieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *