home Nieuws Juryleden HANOS Gouden Koksmuts 2020

Juryleden HANOS Gouden Koksmuts 2020

Op dinsdag 14 januari 2020 gaan acht chef-koks met hun team de strijd met elkaar aan om de meest begeerde prijs voor wedstrijdteams van toprestaurants: de HANOS Gouden Koksmuts 2020! Maar natuurlijk wordt er geen winnaar gekozen, zonder dat een strenge maar rechtvaardige jury aanwezig is om alle culinaire creaties te proeven en hun mening erover te geven.

De juryleden worden elk jaar aangesteld door het bestuur van het Gastronomisch Gilde. De jury bestaat uit een voorzitter en een aantal door het bestuur geselecteerde (SVH Meester)koks. De keukenjury informeert de andere juryleden over de bevindingen in de wedstrijdkeuken. De jury beoordeelt de prestaties van de deelnemers en bepaalt de uiteindelijke winnaar.

De HANOS Gouden Koksmuts-jury van aankomend jaar bestaat weer uit een aantal grote namen uit ons gastronomisch vakgebied. Houd onze website en social media in de gaten voor de bekendmaking van deze jurerende vakgenoten en lees over hun culinaire carrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *