home Nieuws Zilveren learning award voor SVH en Bespeak met leermiddelen voor Kok en Gastheer/-vrouw

Zilveren learning award voor SVH en Bespeak met leermiddelen voor Kok en Gastheer/-vrouw

Woensdagavond 27 november hebben SVH en Bespeak een zilveren award gewonnen tijdens de internationale Learning Technologies Awards in Londen.

Elke inzending wordt door een kritische jury uit het vakgebied beoordeeld op meerdere criteria, zoals het gebruik in de praktijk, de inzet van verschillende soorten media en aansluiting op de doelgroep.

SVH en Bespeak zijn de winnaar van de zilveren award in de categorie ‘best use of blended learning in public en non-profit sector’ met de leermiddelen voor (zelfstandig werkend) kok en gastheer/-vrouw. Een enorme blijk van waardering waar we erg trots op zijn! De jury roemde de slimme mengvorm van middelen en de aantrekkelijkheid van het leermateriaal. Tijdens de gala-avond op woensdag 27 november in Londen werden alle prijzen uitgereikt. BBC Academy won de gouden award in deze categorie. De uitreiking vond plaats in het Park Plaza Westminster Bridge Hotel.

De Learning Technologies Awards is een jaarlijks internationaal evenement voor bedrijven die zich inzetten voor leren en technologie. Er zijn verschillende categorieën waarin je mee kunt doen. Een kritische jury bekijkt je aanvraag en controleert of het voldoet aan de criteria uit de categorie. Er doen honderden bedrijven aan mee en alleen de beste inzendingen worden genomineerd. SVH en Bespeak hebben meegedaan in de categorie ‘best use of blended learning’. Dit betekent dat verschillende leervormen (bijvoorbeeld online, boeken en face-to-face) elkaar aanvullen en samen zorgen voor een effectieve leeroplossing.

In talloze bedrijven worden onderdelen van de SVH leermiddelenmix ingezet om mensen op de werkvloer te trainen en op te leiden. Een groot aantal mbo-opleidingen en een sterk groeiend aantal particuliere horecaopleidingen maken gebruik van de leermiddelen. “Met deze mix van leermiddelen kunnen cursisten zich optimaal ontwikkelen om hun performance op de werkvloer te verbeteren. Maar uiteraard ook ter voorbereiding op het branche-examen van SVH (in de particuliere opleidingen) of op de reguliere mbo-examens”, aldus Ricardo Eshuis, directeur SVH. “Tegelijkertijd hebben we de mogelijkheid ingebouwd om goede onboardingprogramma’s en inwerktrainingen op maat neer te zetten voor bedrijven. Hiermee bieden we dan ook de optimale tools om mensen in te werken en te binden. Daarmee is het een goedkoop en makkelijk in te zetten instrument om personeelsverloop terug te dringen in de horeca en om mensen te stimuleren opleidingen en trainingen te volgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *