home Uitgelicht Passion Fruit Skyr Slices: nu wordt het fruitig!

Passion Fruit Skyr Slices: nu wordt het fruitig!

Horecaondernemers schotelen hun gasten een aantrekkelijke, moderne traktatie voor met het assortiment Cream Delight Slices van erlenbacher. Dat komt door de handige porties van deze diepvriesproducten, die gekoeld hun consistentie behouden gedurende 48 uur. De slices passen vanwege hun portiegrootte perfect bij de thee, koffie of lunch.

Met de Passion Fruit Skyr slice begint het écht fruitig te worden! Zachte skyr-vanilleroom ligt ingepakt tussen twee luchtige muffinlagen. De roomlaag is gevuld met perzikblokjes en een perzik-passievruchtmix, en geeft een extra fruitige noot aan de slice. Het geheel is afgerond met een golvende laag room en glazuur.

Voor meer informatie: www.erlenbacher.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *