home Beurs of evenement Riesling & co verplaatst naar 2021

Riesling & co verplaatst naar 2021

Om onzekerheid weg te nemen, zowel voor de standhouders als bezoekers, zal Riesling & Co. plaatsvinden op maandag 21 juni 2021 (i.p.v. maandag 21 september 2020). Locatie blijft het Spoorwegmuseum in Utrecht.

In deze vreemde tijden is het voor vele sectoren telkens weer schakelen, nieuwe plannen maken en creatief zijn. Het was moeilijk in te schatten of Riesling & Co. in september kon plaatsvinden zoals voorzien. En moest het toch kunnen, dan zouden uitgebreide veiligheidsmaatregelen ervoor zorgen dat een enigszins comfortabel verloop voor standhouder en bezoeker niet evident zou zijn.

In samenspraak met verschillende partijen hebben we de beslissing genomen om Riesling & Co. meteen naar maandag 21 juni 2021 te verplaatsen. Het voorziene programma blijft hetzelfde, evenals de locatie (het Spoorwegmuseum in Utrecht), en wie zich heeft ingeschreven voor de masterclasses zal begin volgend jaar gevraagd worden te herbevestigen.

We vinden het jammer deze traditie te moeten onderbreken, maar gezondheid gaat voor. In 2021 kijken we ernaar uit jullie allemaal talrijk te mogen begroeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *