home Opening / Presentatie Tovari opent vijfde conceptstore in Amsterdam Diemen

Tovari opent vijfde conceptstore in Amsterdam Diemen

Na maanden hard werken kunnen we eindelijk, met veel trots, bekendmaken dat deze nieuwe locatie in Diemen geopend is.

Het is een unieke locatie waar u gastvrij ontvangen wordt. Bedenk en creëer je eigen concept en stijl. De showroom zit bomvol met trend artikelen en A-merken die je zelf en / of in overleg mag samenstellen in een uniek en functioneel concept. Niemand wil het zelfde als de buurman toch?

Deze CO2 neutrale bedrijfsloft is zo ingericht dat je je eigen tafel opdekt aan de hand van je eigen wensen en budget. Natuurlijk denken ze, als u dat wenst, graag met u mee in jullie stijl, functionaliteit en kwaliteit.

Wist u dat er borden zijn met een levenslange chip garantie? Deze breken zo weinig dat je binnen een paar jaar aanzienlijke besparingen kunt generen.

Er zijn zelfs mogelijkheden om je eigen decor te laten maken. Zo kun je je servies afstemmen op je interieur. Je concept accentueren en de gast optimaal meenemen in je verhaal. Nalevergaranties worden er weinig gegeven in deze markt maar met je eigen decor ben je verzekerd van leveringen zolang de fabriek een decorafdeling heeft. Heel erg lang dus. Ook geld voor de standaard lijnen dat speciaal voor professioneel gebruik gemaakt worden en dus heel lang leverbaar zijn.

Tovari – Your inspiration in tableware. Is een familie bedrijf al drie generaties oud en specialiseert in de gedekte tafel. Een vertrouwd adres dus om eens te gaan kijken. Showroom is geopend maar graag op afspraak.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 085-4842000 of info@tovari.nl

Wij zijn u graag van dienst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *