home Nieuws Lucas Bols lanceert Online Bartending Academy

Lucas Bols lanceert Online Bartending Academy

Cocktail merk Lucas Bols heeft de Bols Online Bartending Academy gelanceerd om bartenders en cocktail aficionados over de hele wereld mee te inspireren en trainen. Naast de Bols Bartending Academy is dit een nieuwe stap voor Lucas Bols om toonaangevend in de cocktailmarkt te blijven.

Je kunt de Bols Online Bartending Academy gratis proberen door je te registreren via deze link. De leeromgeving van de Bols Online Bartending Academy is door de ervaren en prijswinnende Bols Academy bartenders samengesteld in nauwe samenwerking met de toonaangevende leer-experts van Tinqwise.

De verschillende cocktail-journeys zijn ingericht om op een leuke, interactieve en efficiënte manier zoveel mogelijk over cocktails en bartending te leren. In je eigen tijd, op je eigen tempo en waar je waar maar wilt via mobiele telefoon, tablet of computer.

De volledige Bols Online Bartending Academy kun je aanschaffen voor slechts €35. De online academy bevat uren aan interactieve videos, learning bites, challenges en nog veel meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *