home Nieuw product Desperados komt met eerste alcoholvrije variant: Desperados Virgin 0.0%

Desperados komt met eerste alcoholvrije variant: Desperados Virgin 0.0%

Desperados komt voor het eerst met een alcoholvrije variant in Nederland. Met Desperados Virgin 0.0% wordt ingespeeld op de sterk toenemende vraag naar alcoholvrije producten. Want niet alleen tijdens ‘Dry January’, maar ook in rest van het jaar kiezen steeds meer mensen ervoor om het soms wat kalmer aan te doen met alcohol. Desperados Virgin 0.0% biedt ook zonder alcohol de verfrissende smaak en de kick waar het merk bekend om staat. Het is hiermee een heerlijk alternatief voor mensen die even wat anders willen op een feestje of het terras. Deze introductie is in lijn met de strategie van moederbedrijf HEINEKEN Nederland dat voor ieder merk een alcoholvrije variant in het portfolio wil hebben zodat er voor de consument altijd een keuze is. Desperados Virgin 0.0% is bij Albert Heijn verkrijgbaar en zal over een aantal weken ook in de horeca en bij andere supermarkten verkrijgbaar zijn.

Alcoholvrij met een kick

Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados: “Steeds meer mensen kiezen bewust voor een alcoholvrij drankje. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de enorme ontwikkeling van 0.0 bier in Nederland. Ook vanuit de overheid wordt ‘de frisse koers’ extra gestimuleerd; onlangs is de Dranquilo campagne gestart waarin wordt opgeroepen om alcoholconsumptie te temperen. Het is dan fijn dat mensen kunnen kiezen uit smaakvolle alcoholvrije varianten”. “Met het verfrissende van Citrus én de kick van Desperados komen we daar helemaal aan tegemoet”, vervolgt De Koning. “Het fijne is dat je nu dankzij deze alcoholvrije variant op meerdere momenten kan genieten van de smaak van Desperados. Of je nu met je vrienden op een zonnige avond op het strand zit, een te gek festival beleeft of wil genieten van een heerlijk alcoholvrij bier tijdens een barbecue in de tuin.

Verkrijgbaarheid Desperados Virgin 0.0% is eind vorig jaar in Frankrijk geïntroduceerd. Nu zijn naast Nederland ook België en Polen aan de beurt. In ons land is Desperados Virgin 0.0% met ingang van deze week verkrijgbaar bij Albert Heijn (6-pack fles 33cl ) voor een adviesprijs van €6,99. Vanaf maart is Desperados Virgin 0.0% ook bij andere supermarkten en in het horecakanaal verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *