home Nieuws Nederlandse horeca krijgt bij heropening een frisse start

Nederlandse horeca krijgt bij heropening een frisse start

Duurzame en schone aftrap van het terrassenseizoen door HYGENIQ

Vanaf dit moment kan iedereen in Nederland zijn favoriete kroeg, (eet)café of restaurant met terras nomineren voor een frisse start. Twaalf horecagelegenheden, een uit elke provincie, winnen een grote schoonmaak zodat ze klaar zijn voor heropening op het moment dat de terrassen weer open mogen.  De actie is een initiatief van HYGENIQ. De producent van ecologische schoonmaakmiddelen wil hiermee de horeca, de sector die maandenlang noodgedwongen de deuren moest sluiten als gevolg van de coronamaatregelen, een hart onder de riem steken.

Tijdens de laatste persconferentie werd bekendgemaakt dat de terrassen op 31 maart weer open mogen. Een verademing voor alle horecagelegenheden die door de verscherpte coronamaatregelen sinds 14 oktober 2020 hun deuren gesloten moesten houden. Om de horeca een steuntje in de rug te geven lanceert HYGENIQ, producent van ecologische schoonmaakproducten, de actie Een Frisse Start. Het bedrijf roept iedereen in Nederland op om te stemmen op zijn favoriete horecagelegenheid, het (eet)café of restaurant dat volgens hem of haar een frisse start verdient.

Klaar voor heropening
Op de website worden bezoekers gevraagd een kort formulier in te vullen en hun nominatie te motiveren. In alle twaalf provincies in Nederland wint de horecagelegenheid die het vaakst genomineerd is. De dag voordat de terrassen officieel weer open mogen, staat er een speciaal HYGENIQ schoonmaakteam op de stoep bij de winnaars. Bewapend met een Clean Air fogger en een pakket schoonmaakproducten die de winnaar mag houden, helpt het team de boel weer helemaal spic en span te maken voor de heropening. Wanneer de terrassen onverhoopt toch pas op een later moment geopend mogen worden, ontvangen de winnaars hun prijs op de dag voorafgaand aan de nieuwe openingsdag.

Milieuvriendelijke en effectieve schoonmaak
HYGENIQ wil de manier waarop we schoonmaken veranderen. Hygiëne is in de horeca, nu nog meer dan ooit, van cruciaal belang en met de producten van de producent van ecologische schoonmaakmiddelen wordt deze op een veilige manier gewaarborgd. Anders dan veel andere schoonmaakmiddelen, worden deze producten gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Dat betekent dat er geen giftige dampen vrijkomen door schadelijke stoffen en dat het afvalwater niet vervuild wordt. HYGENIQ laat met haar duurzame producten zien dat krachtige schoonmaak hand in hand kan gaan met het beschermen van mensen en zorg dragen voor de planeet.

Horecaliefhebbers kunnen hun favoriete horecagelegenheid met terras opgeven via de website www.geefdehorecaeenfrissestart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *