home Nieuws LOGIS HOTELS WIL EUROPEES MARKTLEIDER WORDEN IN AANBOD FLEXIBELE WERKPLEKKEN

LOGIS HOTELS WIL EUROPEES MARKTLEIDER WORDEN IN AANBOD FLEXIBELE WERKPLEKKEN

 Het afgelopen jaar zijn onze behoeften en werkgewoontes drastisch veranderd. Een goede balans tussen werk en privé is steeds belangrijker. Co-working spaces bieden flexibiliteit, netwerkvoordelen en sociale connecties. Logis hotels werkt vanaf nu samen met het netwerk Hop ‘n Space om te kunnen inspelen op deze nieuwe manier van werken en te voldoen aan de behoeften van de moderne ondernemer, freelancer, zakenreiziger of werknemer.

Pilot in 60 Logis Hotels
Logis hotels biedt in samenwerking met Hop ‘n Space flexibele werkplekken in hotels in de stad, maar ook op het platteland. Zo kun je overal en op elk moment beschikken over een flexibele en functionele werkplek. Een pilot is gestart in 60 Logis Hotels in Frankrijk. Het aanbod wordt geleidelijk aan uitgebreid, zodat je er ook in andere landen in Europa en in Nederland gebruik van kan maken.

Nieuwe doelgroep voor Logis Hotels
Hop ‘n Space biedt voor hoteliers van Logis de mogelijkheid om een nieuwe doelgroep aan zich te binden. Reserveren kan makkelijk en direct via de site van goworkandco (aan een Engelse versie wordt gewerkt) waar alle locaties op staan vermeld. De locaties van Logis hotels en Hop ‘n Space bieden al de nodige faciliteiten: Hi-speed wifi, stroompunten en usb-aansluitingen, gratis parkeerplek en een goede toegankelijkheid voor minder validen.
Naast de workspace biedt het hotel uiteraard koffie- en thee, maar ook ontbijt- en cateringservice aan. Via Hop ‘n Space is het daarnaast mogelijk om vergaderzalen, privé hotelkamers (als workspace) en hotelfaciliteiten zoals spa, zwembad of sportfaciliteiten te boeken.

Voordelen voor ETIK kaarthouders
Klanten van het ETIK-loyaliteitsprogramma van Logis hotels profiteren van aantrekkelijke tarieven op het aanbod van Hop ‘n Space: geen administratiekosten berekend en een maandelijks abonnement voor € 9,90 in plaats van € 14,90 met onbeperkt toegang tot de co-working spaces van het Hop ‘n Space netwerk.

Enthousiaste reacties van hoteliers
De eerste reacties van hoteliers zijn enthousiast:

“Dit concept stelt ons in staat om een nieuwe doelgroep aan te spreken. Onze gast hoeft niet meer op zoek naar een plek buiten het hotel, want alles is ter plekke aanwezig. Op deze manier bedienen we zowel de individuele freelancers, kleine- en grote bedrijven en voldoen aan de groeiende vraag van flexibele werkplekken.”
– Cassandra Cyrvan, adjunct-directrice van Logis hotel Center Brest in Brest, Frankrijk

“Door co-working spaces aan te bieden in hotels heeft onze gast de kans om even uit zijn vertrouwde omgeving te stappen. Ik denk dat het heel belangrijk is om af en toe van omgeving te veranderen en  thuiswerken een andere vorm te geven om het hoofd leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen.”
– Anne-Olivia Ghys, eigenaresse van Logis hotel Villa C in Bourges, Frankrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *