home Nieuws Nieuwe online veiling Catering & Events equipment Boels Party & Events

Nieuwe online veiling Catering & Events equipment Boels Party & Events

Boels Party & Events veilt groot assortiment catering & events equipment via het online platform van Troostwijk Auctions.

In de online veiling kan geboden worden op o.a.: Rational combisteamer, Electrolux kookeilanden, kookketels, fornuizen, frituur units, bakplaten, koel- en vriescellen, koelkasten, koel- en warmwoudvitrines, gas- en houtskoolbarbecues, koffiemachines, marktkramen, partytenten, voedselcontainers, chafing dishes en soeppotten, GN bakken, restaurant-/bistrotafels en stoelen, statafels, design lounge zithoeken, barmeubels, groot assortiment glaswerk, bestek en servies, etc.

De online veiling sluit op dinsdag 23 juni. Voor meer informatie klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *