home Nieuws Beren Bezorgrestaurant vliegt voor het eerst uit naar Hengelo

Beren Bezorgrestaurant vliegt voor het eerst uit naar Hengelo

Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent er op dinsdag 22 juli een bezorgrestaurant in Hengelo. Midden in het bruisende centrum van de Overijsselse stad werden vandaag de deuren van het bezorgrestaurant feestelijk geopend. De Beren staat te popelen om de bewoners kennis te laten maken met onder meer de ‘all time favorites’ zoals de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse zalmfilet voor een vriendelijke prijs. Vanuit het centraal gelegen Marskant 14 rijden de opvallende elektrische fietsen en gele bezorgscooters van De Beren dan ook met veel plezier naar vele huishoudens in en om de stad.

De Beren thuisbeleving
Om zoveel mogelijk De Beren fans te voorzien van de verse gerechten in én buiten het restaurant, opende De Beren vandaag Bezorgrestaurant De Beren Hengelo. Op de uitgebreide menukaart pronken traditionele gerechten zoals spareribs, saté en vegan Fish & Chips. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken rundersteak of een premium Black Angus burger. Door de centrale ligging van de bezorgvestiging zijn veel huishoudens goed en snel te bereiken. Rico van Wijgerden, operationeel manager bij De Beren vertelt: “De bezorgvestiging in Hengelo is alweer de 29ste op de teller. We groeien enorm hard met dit concept en daar zijn we bij de Beren trots op! Want ook degenen die thuis een heerlijke avond uit willen zijn, bedienen wij maar al te graag.” Naast het bezorgrestaurant is De Beren ook van plan om begin volgend jaar een heus restaurant in Hengelo te openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *