home Nieuws Meer dan 120 jaar horeca ervaring staat voor je klaar!

Meer dan 120 jaar horeca ervaring staat voor je klaar!

Efficiency Applicatie

Zijn jouw personeelszaken goed geregeld? Het zijn hectische tijden, onder andere door het enorme personeelstekort in de sector. Het allerbelangrijkste is nu dan ook om efficiënt te werk te gaan! Bij Horecaadviesbureau.nl kunnen wij je helpen alles te bundelen in één handige gepersonaliseerde app. Zo is het mogelijk om alle relevante informatie, trainingen, roosters, de menukaart en nog veel meer op 1 plek te hebben voor jouw en je medewerkers! Binnen de app kan je verschillende gebruikers bevoegdheden meegeven en push berichten versturen, dat alles in je eigen huisstijl. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze adviseurs en wij zorgen dat je personeel op de hoogte is!

Voorkom faillissement van jouw bedrijf met WHOA

Behoud de waarde van je bedrijf met de nieuwe Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA). Deze wet zorgt ervoor dat bedrijven met geldproblemen niet onnodig waarde verliezen. Voorheen kon een levensvatbare onderneming alsnog failliet gaan vanwege tijdelijke geldnood. Tijdens de Corona crisis bleek dan ook hoe problematisch dit was. De WHOA is voornamelijk bedoeld voor bedrijven en horecazaken die in de kern wel levensvatbaar zijn, maar daarbij ook hoge schulden hebben. Een WHOA-traject met een onderhands akkoord biedt voordelen aan schuldeisers, werknemers en andere betrokkenen, inclusief de aandeelhouders. Het WHOA-traject kan dan ook twee uitkomsten hebben; een verantwoorde doorstart of een gecontroleerde bedrijfsbeëindiging. In beide gevallen wordt de waarde voor alle belanghebbenden maximaal behouden – en dat is het allergrootste – en mooiste voordeel van deze nieuwe wet. In 2021 hebben de partners van HorecaAdviesBureau.nl vele horecaondernemingen mogen helpen met het WHOA-traject.

Verkoop- of zoekopdrachten

HorecaAdviesBureau.nl heeft een landelijk relatienetwerk in de gehele branche, daarnaast hebben de partners in hun eigen regio kennis van de lokale stand van zaken die van belang kunnen zijn als je jouw bedrijf wilt verkopen of juist op zoek bent naar een goede nieuwe locatie. Onze partners hebben hiernaast allen jarenlang ervaring in de horeca en kunnen je daarom ook helpen bij bijvoorbeeld bemiddeling van de financiering, het vinden van belangrijke en geschikte leveranciers in de sector. Dit kan voor zowel de verkopende als de kopende partij van pas komen. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat wij in 2021 een flink aantal panden hebben verkocht en  verhuurd. Efficiënt en voordelig! 

Administratie en Software

Meten is weten! Iedereen kent de gezegde, maar pas je het ook toe? Zijn jouw cijfers up-to-date, heb jij inzicht in je actuele marges? Gebruik je alle data die je ter beschikking kan krijgen uit je kassa, administratie en inkoopmodule? En het allerbelangrijkste, verwerk je al deze data vervolgens ook tot vervolgstappen? Vaak blijven er heel veel kansen liggen omdat het inzicht er simpelweg niet is. Het is belangrijk om jouw waardevolle data te vertalen naar concrete actiepunten om je onderneming steeds te verbeteren. Daag jezelf uit en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze partners om te kijken wat jou verder op weg kan helpen!

Samen komen we verder!

T 0900 12 12 12 3

Makelaardij

Advisering

Training & Personeel

Administratie & software

Financiering Landelijk netwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *