home Nieuws Leesbrillenbox 15% korting, op gehele bestelling, gratis 50 hygiënische reinigingsdoekjes en gratis verzenden

Leesbrillenbox 15% korting, op gehele bestelling, gratis 50 hygiënische reinigingsdoekjes en gratis verzenden

Een paar jaar geleden zat de ondernemer Ronald Schut aan de bar van een hotel. Naast hem deed een man een poging de menukaart te lezen zonder zijn leesbril, die was hij vergeten. Aan de barmedewerker vroeg deze man of ze misschien een bril voor hem hadden. Na wat gezoek achter de bar verscheen er een roze damesbril die ooit door een gast achtergelaten was. Schut moest zijn best doen niet te lachen: de zakenman zag er een tikkie potsierlijk uit met de aangeboden leesbril. Bovendien was het zijn sterkte niet, dus was hij er niet eens mee geholpen.

Meer dan een vergeten dames leesbril

Dát kan anders dacht Schut, en zijn idee voor de Leesbrillenbox was geboren: een chique houten box met daarin vier brillen met de meest voorkomende sterktes, die uitermate geschikt is voor horecagelegenheden die hun gasten iets beters willen aanbieden dan een vergeten leesbril van een andere gast. Een simpele maar slimme uitvinding waar veel bedrijven op zaten te wachten, blijkt als Schut zijn Leesbrillenbox op de markt brengt. Waar hij zich aanvankelijk vooral richtte op de horeca merkt hij dat ook andere sectoren interesse hebben. Autodealers, notariskantoren, advocatenbureaus, bibliotheken; Eigenlijk elk bedrijf waar weleens wat gelezen moet worden.

Service die je ziet

‘Het mooie van de Leesbrillenbox is dat het voor gasten en klanten een extraatje is waar ze niet op gerekend hadden’, legt Schut uit. ‘Je biedt een honderd procent maatwerk service waar je als ondernemer direct mee scoort.’ De Leesbrillenbox bestaat inmiddels 6 jaar en heeft al veel grote klanten in binnen- en buitenland. En het hotel waar Schut zijn idee opdeed? Ja, ook zij hebben inmiddels de Leesbrillenbox aangeschaft. Het lijkt alsof ineens iedereen het doorheeft: Leesbrillenbox, Service die je ziet!

TIP: Wellicht een leuk idee om een Leesbrillenbox als geschenk aan uw favoriete hotel, restaurant of (eet)café te schenken.

HORECAVIZIER lezersactie: bestel nu de Leesbrillenbox via www.leesbrillenbox.nl  
gebruik de kortingscode: HORECAVIZIER en ontvang 15% korting op uw gehele bestelling, 50 natte reinigingsdoekjes* plus gratis verzending.*In verband met extra hygiëne in uw bedrijf leveren wij deze hygiënische brilpoetsdoekjes bij de bestelling van een box. Totaal 50 stuks. Doekjes zijn per stuk verpakt zodat elke gast of medewerker zelf de bril hygiënisch kan reinigen voor gebruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *