home Beurs of evenement Kom naar de EquipHotel 2022: inspiratie voor innovatieve horeca, juist nu!

Kom naar de EquipHotel 2022: inspiratie voor innovatieve horeca, juist nu!

De aankomende beurseditie van de EquipHotel vindt plaats van 6 t/m 10 november 2022 in Parijs, eindelijk weer een grote internationale vakbeurs! Reeds meer dan 50 jaren ondersteunt de EquipHotel de Franse en internationale horecabranche bij het analyseren van trends, het ontdekken van innovaties en de bevordering van zakelijke ontmoetingen. De vakbeurs speelt in op de laatste uitdagingen van de sector, met actuele trends en natuurlijk oplossingen n.a.v. de coronacrisis. Juist nu is de EquipHotel voor de branche een must om uit te wisselen en nieuwe wegen te vinden!

Ongeveer 1.200 exposanten presenteren een compleet aanbod voor de horeca (restaurants, hotels, cafés, bars….) te ontdekken. Daarnaast presenteert de EquipHotel de actuele trends voor de horeca in verschillende trendforums, kookwedstrijden, lezingen en andere evenementen. Klik hier voor het complete programma.

Kom naar de EquipHotel en vraag nu uw gratis toegangsbadge aan!

Uw gratis toegangsbadges voor de EquipHotel kunt u aanvragen op deze link. Op de website van de beurs kunt u terecht voor meer informatie, o.a. de exposantenlijst en andere praktische informatie. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020; E. netherlands@promosalons.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *