home Nieuws Deadline voor aanmelden Vakjury Awards nadert

Deadline voor aanmelden Vakjury Awards nadert

Verdienen jullie het om met een Vakjury Award te shinen tijdens het Award Festival van de Nederlandse Horeca Prijzen? Horeca Vizier is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen en roept jullie op om jullie nu aan te melden!

Na corona zijn er voor de horeca nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de horeca heel veel doorzetters, creatievelingen en vernieuwers en die verdienen een podium! Horecagelegenheden maken daarom bij de Nederlandse Horeca Prijzen kans op Vakjury Awards.

Er zijn Vakjury Awards te winnen in de volgende categorieën;

  • Restaurant van het Jaar
  • Café van het Jaar 
  • Cafetaria van het Jaar
  • Koffiezaak van het Jaar
  • Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar

Jullie kunnen je horecagelegenheid aanmelden voor de Vakjury Awards via www.horeaprijzen.nl/vakjury.  

Award Festival in Ouwehands Dierenpark

De Top 3 van de Vakjury Awards wordt per categorie gehuldigd op maandagavond 23 januari 20223 tijdens het Award Festival in Ouwehands Dierenpark. Naast het uitreiken van de Vakjury Awards wordt het ook groot feest met onder meer de DJ’s van Radio 538.

Zelfde organisatie als Musical Awards

De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Zij organiseren de verkiezing in samenwerking met partners zoals Horeca Vizier. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de Publieksprijs bij de Musical Awards en de Shopping Awards.

Meld nu jullie horecagelegenheid aan via www.horecaprijzen.nl/vakjury of vertel het door aan een horecagelegenheid die zich absoluut moet aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *