home Nieuws Genomineerden Horecava Innovation Award 2023

Genomineerden Horecava Innovation Award 2023

De afgelopen weken is de vakjury van de Horecava Innovation Award druk bezig geweest om de bijna 100 inzendingen voor de Horecava Innovation Award 2023 te bekijken en te beoordelen. Bekijk alle genomineerden en hun producten hieronder. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke opening van Horecava 2023 op 9 januari!

Puck Wilbers, juryvoorzitter van de Horecava Innovation Award, zei over de inzendingen: “Dit jaar hebben we hoge kwaliteit inzendingen ontvangen op veel actuele thema’s zoals efficiency, gezondheid, energie reductie en personeel”. Per categorie heeft de jury vier genomineerden geselecteerd die tijdens Horecava 2023 kans maken op de Horecava Innovation Award. Ook vond de jury het mooi om te zien dat duurzaamheid, in de vorm van het verlagen van de foodprint, verlagen van impact, minder vlees eten, betere productie en milieuvriendelijke verpakkingen, in alle inzendingen terugkomt. Daarom maken zes bedrijven kans op de Karel de Vos Duurzaamheids Award.

Bekijk alle genomineerden en hun producten hieronder! Houd de website en de Horecava social media kanalen in de gaten voor meer updates rondom de Awards en Horecava 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *